Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica s-a răzgândit în privinţa unei rivale! După ce a afirmat că nu îi dă vreo şansă la titlu, s-a sucit: ”Poate emite pretenţii” | EXCLUSIV

MM Stoica s-a răzgândit în privinţa unei rivale! După ce a afirmat că nu îi dă vreo şansă la titlu, s-a sucit: ”Poate emite pretenţii” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În urmă cu puţin mai mult de o lună şi jumătate, MM Stoica declara, în direct la Orange Sport, că nu o ia în calcul pe Rapid în lupta pentru titlu. Între timp, managerul general al FCSB-ului s-a răzgândit în privinţa echipei giuleştene.

Cu doar patru etape rămase până la finalul sezonului regular, lupta în fruntea Superligii rămâne la fel de deschisă ca înainte de reluarea campionatului, cu aceleaşi cinci echipe aflate în cursă.

Detronată temporar, Farul Constanţa a reuşit între timp să revină pe primul loc, însă doar 10 puncte o despart de ocupanta locului cinci, Universitatea Craiova.

”Oricine poate să emită pretenţii, chiar şi ele”

În acest context, dacă s-a intra în play-off cu această diferenţă, distanţa dintre lider şi poziţia a cincea ar fi de numai cinci puncte, astfel că orice echipă ar putea spera la titlu.

La începutul lunii ianuarie, înainte de a se relua Superliga, MM Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport şi a fost întrebat despre lupta la titlu.

Managerul general al FCSB-ului afirma că CFR Cluj rămâne favorita şi că pe Rapid nici nu o ia în calcul în contextul câştigării Superligii, considerând că giuleştenii cumpără ”de la second-hand”.

O lună şi jumătate mai târziu, MM Stoica s-a răzgândit şi a afirmat că, în acest sezon, cursa pentru titlu este atât de strânsă încât cinci echipe pot emite pretenţii pentru câştigarea Superligii.

MM Stoica s-a răzgândit în privinţa şanselor rivalei Rapid la câştigarea Superligii

”(n.r. cum vedeţi lupta la titlu în momentul ăsta?) Deschisă. Oricine poate să emită pretenţii, inclusiv Craiova şi Rapid (n.r. pe lângă Farul, CFR, FCSB)”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

În urmă cu două săptămâni, oficialul vicecampioanei a dezvăluit şi cum crede că va arăta clasamentul la finalul sezonului regular.

Alături de Basarab Panduru, acesta a analizat meciurile rămase pentru toate cele cinci candidate la play-off, iar cei doi au ajuns la concluzia că CFR va reuşi să revină pe primul loc.

Campioana rămâne favorită la titlu, cel puţin în opinia vocilor importante din Superligă, dar există şi persoane care mizează pe FCSB sau chiar pe Rapid sau Farul în acest sezon.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare