Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, uimit de echipa de start a lui Edi Iordănescu: "Eram convins că o să joace Coman" | EXCLUSIV

MM Stoica, uimit de echipa de start a lui Edi Iordănescu: "Eram convins că o să joace Coman" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României continuă drumul spre EURO 2024, iar meciul cu Belarus de la Budapesta poate fi crucial în economia calificării. Deşi, în mare parte alegerile lui Edi Iordănescu pentru primul 11 au fost cele logice, Mihai Stoica a rămas surprins de faptul că Florinel Coman nu va începe meciul din primul minut.

Invitat în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a declarat că se aştepta ca extrema FCSB-ului să fie pe teren încă de la început, având în vederea forma bună pe care o traversează în campionat fotbalistul vicecampioanei României. Cu toate acestea, Mihai Stoica nu a contestat faptul că Edi Iordănescu l-a preferat pe Denis Drăguş în locul lui Coman şi a lăudat prestaţiile fotbalistului lui Gaziantep din ultima vreme.

Florinel Coman a marcat patru goluri şi a pasat decisiv de şase ori în 11 meciuri în Superligă.

Mihai Stoica se aştepta ca Florinel Coman să fie titular la Budapesta

”(n.r. Vă surprinde primul 11 al României?) Pe mine mă miră prezenţa lui Drăguş puţin, pentru că eram convins că vor juca în faţă Coman, Alibec si Man, dar cine ştie... Antrenamentele îţi pot face echipa.

(n.r. Vă surprinde că nu e niciun jucator de la FCSB?) Mă surprinde că nu joacă titular Florinel Coman, pentru că forma îl recomandă, dar este alegerea selecţionerului şi nu avem ce comenta. Drăguş este în formă extraordinară”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Echipa de start a României: Moldovan - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu - Screciu, Răzvan Marin, Stanciu - Man, Alibec, Drăguş

 

Afla mai multe despre: naţionala românieiflorinel comanmm stoica 

viewscnt
Articole similare