Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MO-NU-MEN-TAL! Două nou-promovate au oferit meciul săptămânii în Europa! Echipa lui Claudio Ranieri a câştigat, deşi era condusă cu 3-0 în minutul 70

MO-NU-MEN-TAL! Două nou-promovate au oferit meciul săptămânii în Europa! Echipa lui Claudio Ranieri a câştigat, deşi era condusă cu 3-0 în minutul 70

Serie A

Comentarii

Cagliari şi Frosinone au fost protagonistele unui meci incredibil. Etapa a 10-a a fost cu noroc pentru sarzi, care au obţinut prima victorie din acest sezon.

Deşi experţii anticipau un meci închis, cu puţine goluri, cele două nou-promovate au făcut spectacol. Frosinone, supriza plăcută a sezonului, a deschis scorul pe Unipol Domus în minutul 23, graţie reuşitei semnate de argentinianul Matias Soule. Şapte minute mai târziu, echipa pregătită de Claudiu Ranieri a ratat un penalty prin experimentatul Marco Mancosu, iar lucrurile păreau să meargă doar în favoarea oaspeţilor, atunci când Soule a realizat dubla cu opt minute înainte de pauză.

Marco Brescianini, fostul jucător al lui AC Milan, a majorat diferenţa la 0-3 în minutul 49, şi părea că singura problemă este cea a scorului. Cu toate acestea, Cagliari a reuşit ”imposibilul”. În decurs de doar patru minute (72, 76), Oristanio şi Makoumbou au marcat pentru gruparea rossoblu, iar trupa lui Ranieri a început să spere. 

În al patrulea minut de prelungire, veteranul Leonardo Pavaletti a egalat la trei, iar trei minute mai târziu a transformat nebunia în isterie, cu reuşita de 4-3. Golul său a aruncat în aer tribunele de pe Unipol Domus, iar Caglairi a obţinut trei puncte vitale.

S-a terminat Cagliari 4-3 Frosinone, dar echipa lui Ranieri rămâne în zona nisipiurilor mişcătoare, cu şase puncte. Frosinone este pe 12, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: cagliarifrosinoneclaudio ranieri 

viewscnt
Articole similare