Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Modificări ierarhice la Rapid! Dan Şucu i-a schimbat poziţia în club lui Daniel Niculae şi i-a cerut mai multă implicare

Modificări ierarhice la Rapid! Dan Şucu i-a schimbat poziţia în club lui Daniel Niculae şi i-a cerut mai multă implicare

Rapid

Comentarii

Dan Şucu va lua o decizie importantă la nivelul clubului Rapid, în următoarea perioadă. Patronul giuleştenilor are de gând să-i schimbe poziţia în club actualului preşedinte, Daniel Niculae.

Decizia patronului celor de la Rapid vine la scurt timp după demiterea lui Cristiano Bergodi, care a venit după a patra înfrângere consecutivă a echipei giuleştene, în play-off. Tehnicianul italian a răbufnit la conferinţa de presă de după înfrângerea echipei sale cu Sepsi, scor 1-0, situaţie care i-a compromis orice şansă de a rămâne pe banca celor de la Rapid Bucureşti.

Dan Şucu, schimbări la nivelul conducerii Rapidului

Dan Şucu are de gând să-i ceară lui Daniel Niculae să îşi asume mai multe dintre atribuţiile unui director sportiv, faţă de actuala sa poziţie ca preşedinte al clubului, anunţă GSP.

Astfel, Şucu doreşte un grad de implicare mai mare din partea fostului internaţional, pe plan sportiv, până la sfârşitul acestui sezon. Rapid suferă în acest moment, pe plan sportiv, iar patronul clubului speră că modificările la nivelul staff-ului tehnic va aduce şi rezultatele dorite pe Giuleşti.

Bogdan Lobonţ a fost instalat drept antrenor interimar al formaţiei bucureştene, pentru ultimele partide ale acestui sezon, în play-off. "Pisica" va debuta pe banca Rapidului, din postura de principal, chiar la derby-ul cu FCSB, de pe Arena Naţională, în ultima etapă a turului din play-off-ul Superligii.

Rapid este la un singur punct în faţa celor de la Sepsi, ultima echipă din clasamentul play-off-ului şi tremură serios în vederea îndeplinirii obiectivului grupării giuleştene, cel de a ocupa un loc pe poziţiile din clasament care duc în preliminariile competiţiilor europene. Rapid Bucureşti se află la 16 distanţă de FCSB, liderul clasamentului din play-off şi totodată, echipa care poate obţine în mod oficial titlul de campioană, în etapa a 5-a.

Afla mai multe despre: rapiddan sucudaniel niculaefcsbsuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare