Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moise Kean are coronavirus. Atacantul lui PSG va rata returul cu Barcelona din UEFA Champions League

Moise Kean are coronavirus. Atacantul lui PSG va rata returul cu Barcelona din UEFA Champions League
Comentarii

PSG se confruntă şi cu alte probleme. Moise Kean a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi va rata returul cu Barcelona.

Atacantul italian al celor de la PSG a fost testat pozitiv pentru coronavirus şi se află în izolare pentru 10 zile. Moise Kean va rata returul cu Barcelona din Champions League.

Atacantul lui PSG va rata returul cu Barcelona din UEFA Champions League

"Moise Kean a fost testat pozitiv cu Sars-Cov2 la testul PCR în această dimineaţă. El a rămas la Paris şi nu va juca meciul cu Bordeaux. El va intra într-o perioadă de izolare şi va urma protocoalele medicale.", a anunţat PSG într-un comunicat oficial.

 

Returul dintre PSG şi Barcelona din Liga Campionilor va avea loc pe Parc des Princes pe 10 martie. În tur, PSG a marcat de 4 ori pe Camp Nou, iar catalanii au reuşit să înscrie un gol. Atacantul italian împrumutat de la Everton a reuşit să marcheze împotriva Barcelonei un gol, iar în urma prestaţiilor bune din Ligue 1, dar şi din Champions League, cei de la PSG vor să facă o ofertă pentru atacantul echipei din Premier League.

Moise Kean are 21 de ani şi este evaluat la 30 milioane de euro, potrivit transfermarkt. Fotbalistul italian a mai jucat la Hellas Verona şi Juventus. 

Everton l-a achiziţionat pe Kean de la Juve în 2019 în schimbul sumei de 27.5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: moise kean 

viewscnt
Articole similare