Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment uluitor dezvăluit de Vlad Chiricheş din timpul unui antrenament cu managerul momentului: "Cine nu asculta, era dat afară" | EXCLUSIV

Moment uluitor dezvăluit de Vlad Chiricheş din timpul unui antrenament cu managerul momentului: "Cine nu asculta, era dat afară" | EXCLUSIV
Comentarii

Brighton a avut evoluţii excelente în stagiunea trecută şi a încheiat campionatul pe locul 6 în Anglia. În urma acestui parcurs, echipa pregătită de Roberto De Zerbi a obţinut calificarea în grupele Europa League.

Nici actualul sezon n-a început rău pentru Brighton. Cu 16 puncte obţinute în cele opt etape disputate şi cu victorii bifate în faţa unor echipe cu pretenţii, precum Newcastle sau Manchester United, Brighton este una dintre cele mai spectaculoase formaţii din Premier League.

Iar totul i se datorează în special lui Roberto De Zerbi. Antrenorul italian, trecut în cariera de fotbalist şi pe la CFR Cluj, a semnat cu echipa din campionatul Angliei în septembrie 2022. Anterior, De Zerbi a impresionat pe banca lui Şahtior Doneţk şi a obţinut rezultate notabile şi la Sassuolo, unde a colaborat cu Vlad Chiricheş.

Actualul fotbalist al FCSB-ului a fost surprins de tactica riscantă pe care o preferă antrenorul italian. De altfel, moderatorul Orange Sport, Dan Udrea, a amintit de declaraţiile lui Chiricheş, care a dezvăluit cum De Zerbi îşi forţa jucătorii să plece cu posesie de la nivelul fundaşilor centrali sau chiar de la portar.

"Nu şi-a schimbat filozofia, indiferent de numele echipei. Chiricheş povestea că, la antrenamentele lui Sassuolo, cine nu ieşea cu construcţie din apărare, cine încerca minge lungă, era dat afară din antrenament. <<Asta e filozofia mea, aşa vreau să jucaţi. Riscaţi orice, e responsabilitatea mea dacă luăm gol>>" , a declarat moderatorul emisiunii Euro Center, Dan Udrea.

  • În cariera de antrenor, Roberto De Zerbi are un singur trofeu câştigat, în 2022, alături de Şahtior Doneţk, Supercupa Ucrainei

Afla mai multe despre: chiriches 

viewscnt
Articole similare