Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente confuze pentru fotbaliştii din meciul Sepsi - Academica Clinceni! Ce s-a petrecut pe teren: "Nu mai ştiam care e ăla şi care e ăla"

Momente confuze pentru fotbaliştii din meciul Sepsi - Academica Clinceni! Ce s-a petrecut pe teren: "Nu mai ştiam care e ăla şi care e ăla"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, a comentat şi el situaţia dificilă de la Sfântu Gheorghe, acolo unde Sepsi şi Academica Clinceni au jucat doar 16 minute în partida programată luni. LPF a comunicat ziua şi ora în care partida va fi reluată.

Meciul Sepsi - Academica Clinceni, întrerupt în minutul 16

LPF a comunicat ziua şi ora în care partida dintre Sepsi şi Academica Clinceni a fost reprogramată. Pentru reprezentanţii celor două echipe, lucruri au fost confuze atât înainte de meci, cât şi în timpul partidei: "Situaţia nu este ok. Când am început, ceaţa se risipise şi chiar era ok. Am început chiar foarte bine. S-au jucat vreo zece minute în care vizibilitatea era ok, spre minutul 15 deja nu se mai vedea. Jucătorii au cerut şi o minge colorată, pentru că nu mai vedeau mingea. 

La un moment ei au venit, jucătorii, la margine, şi au spus 'Nu vedem', nu mai ştim care e ăla, care e ăla, nu mai distingeau echipamentul. Nu e ok, nu putem să jucăm în condiţiile astea, că ne batem joc. E vorba şi de integritatea lor, e vorba şi de rezultat. De când am venit la stadion şi am văzut ce se întâmplă, ne-am luat măsuri la hotelul unde am stat şi am reuşit să blocăm rezervarea", a declarat tehnicianul nou-promovatei, la final. 

Din păcate pentru Ilie Poenaru, care şi-ar fi dorit să joace în februarie, LPF a transmis că meciul va avea loc marţi, ora 16:00: "Ar exista şi varianta să se amâne pentru luna februarie, cum s-a întâmplat cu Voluntari. Sincer, mie mi-ar conveni pentru februarie, pentru că eu vin după trei meciuri pe nişte terenuri desfundate, după trei meciuri grele. Dacă joc mâine, am un meci foarte greu sâmbătă cu Botoşani. Vă daţi seama că zilele până la meciul cu Botoşani scad şi nu am timp de refacere", a mai spus Poenaru. 

Afla mai multe despre: ilie poenarusepsi academica clincenicand se joaca sepsi academica clinceni 

viewscnt
Articole similare