Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente cumplite pentru Gigi Becali. Patronul FCSB-ului, dezvăluiri în premieră: "Îmi dădea palme, dar eu tot nu mă potoleam"

Momente cumplite pentru Gigi Becali. Patronul FCSB-ului, dezvăluiri în premieră: "Îmi dădea palme, dar eu tot nu mă potoleam"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre perioada petrecută în închisoare şi a dezvăluit că aceasta a fost cea mai intensă experienţă din viaţa sa

"Cea mai importantă lecţie din viaţa mea a fost puşcăria. Dumnezeu îmi tot dădea palme, dar eu nu mă potoleam. Aşa că mi-a dat un pumn, am intrat în puşcărie ca să citesc cuvântul Lui, pentru că eu eram un nemernic şi nu citeam nimic. Aşa că m-a închis acolo ca să citesc.

Cel mai aproape am fost de Hristos în temniţă, când eram închis şi eram doar cu El. Eu ceream tot timpul: <<Doamne, scapă-mă! Hai, scapă-mă acum că m-am făcut bun>>. Că eu ştiam că m-a dus să mă mântuiască cu forţa. Şi într-o zi am citit Prohodul Maicii Domnului, nici nu ştiam pe vremea aia că există Prohodul Maicii Domnului, spre ruşinea mea.

Şi am cântat la 2 noaptea, m-am sculat şi am cântat Prohodul Maicii Domnului singur. Şi atunci am zis: <<Doamne, îţi mulţumesc că nu m-ai eliberat până acum, că dacă mă eliberai, nu mai cântam Prohodul în noaptea asta, acum>>. Am luat o icoană, m-am pus în genunchi în temniţă şi am zis: <<Doamne, îţi mulţumesc, în lacrimi, că m-ai adus aici ca să mă mântuieşti cu forţa pentru că mă iubeşti>>. Deci eu am primit cu dragoste puşcăria" , a declarat Gigi Becali pentru Kanal D.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare