Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente dramatice pentru Debeljuh în Young Boys - CFR Cluj! Atacantul, cu comoţie cerebrală după ce a fost lovit în cap: şi-a pierdut temporar memoria. "Nu ştie unde e"

Momente dramatice pentru Debeljuh în Young Boys - CFR Cluj! Atacantul, cu comoţie cerebrală după ce a fost lovit în cap: şi-a pierdut temporar memoria. "Nu ştie unde e"

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul lui CFR Cluj, Gabriel Debeljuh, cel care a adus fericirea în tabăra campioanei României preţ de câteva minute în meciul cu Young Boys, a suferit în Elveţia o pierde temporară a memoriei.

Debeljuh, cu comoţie cerebrală după Young Boys - CFR Cluj 2-1 

Campioana României, CFR Cluj, a avut parte de un meci controversat în Elveţia, în ultima etapă a grupelor Europa League. Echipa lui Edi Iordănescu a pierdut calificarea, după ce elveţienii au întors scorul, iar de suferit a avut şi atacantul Gabriel Debeljuh. 

Conform Fanatik, atacantul croat a ieşit de pe teren, la final, cu o comoţie cerebrală. Singurul marcator al campioanei României nu-şi mai aducea aminte nimic din partidă, odată ajuns la spitalul din Berna, unde a fost supus unor investigaţii. Sursa citată mai notează că Debeljuh nici măcar nu ştia că se află în Elveţia şi ar fi răspuns că Dan Petrescu încă e antrenor la CFR Cluj. 

Se pare că Debeljuh a fost lovit cu genunchiul în cap de un adversar, spre finalul partidei: “Debeljuh are comoţie. Nu-şi aduce aminte nimic. Nu ştie unde e”, a confirmat, pentru sursa citată, antrenorul Edi Iordănescu. 

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de Young Boys Berna, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Europa. Acest rezultat, influenţat de un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoît Bastien, a dus la eliminarea clujenilor din Liga Europa. CFR a terminat cu doi jucători eliminaţi, portarul Cristian Bălgrădean şi mijlocaşul Damjan Djokovici, acesta din urmă insultându-l pe arbitru.

Afla mai multe despre: gabriel debeljuhcfr clujyoung boys cfr cluj 

viewscnt
Articole similare