Experiențe împreună.
You are here:

Momente şocante imediat după meci: "Mihai Stoica a vrut să mă bată". Dezvăluiri surprinzătoare din trecutul oficialului de la FCSB

Momente şocante imediat după meci: "Mihai Stoica a vrut să mă bată". Dezvăluiri surprinzătoare din trecutul oficialului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Renzo Rossi, fostul antrenor secund din staff-ul lui Cristiano Bergodi, a dezvăluit cum a decurs prima sa întâlnire cu Mihai Stoica, actualul oficial al celor de la FCSB.

Se întâmpla în 2005, când Mihai Stoica făcea parte tot din conducerea celor de la FCSB, în timp ce Bergodi şi Rossi răspundeau de rezultatele lui FC Naţional.

"Am un respect foarte, foarte mare pentru dânsul. Este şi coleric, pentru că mai ştie fotbal. Ştiţi cum m-am cunoscut eu cu MM? A vrut să mă bată.

Eu eram la FC Naţional, el era la Steaua, unde antrenor era Olăroiu. MM discuta cu arbitrul, eu i-am pus mâna pe umăr să îl calmez, iar el s-a întors: «Băi, cine eşti tu? Pleacă de aici, cum îţi permiţi să mă atingi pe mine?».

La sfârşit, vine la mine, după ce s-a calmat situaţia, şi zice «Scuză-mă, eram nervos». A vrut să mă bată, noroc că am scăpat. Acum, când ne vedem, glumim”, a spus Rossi la gsp.ro.

viewscnt
Articole similare
Cine e singura sportiva din Romania calificata in trei probe la Jocurile Olimpice. Candideaza si...