Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente speciale pentru Lionel Messi după câştigarea Cupei Spaniei: "Mă bucur să fiu căpitanul acestor tineri"

Momente speciale pentru Lionel Messi după câştigarea Cupei Spaniei: "Mă bucur să fiu căpitanul acestor tineri"
Comentarii

Desemnat omul meciului în finala Cupei Spaniei câştigate de FC Barcelona, scor 4-0, în faţa lui Athletic Bilbao, Messi, care a ajuns la 35 de trofee cucerite alături de catalani, se gândeşte acum şi la lupta pentru titlu.

"Este un sezon greu, iar pentru noi este foarte important că am putut câştiga Cupa Spaniei şi că avem în continuare şanse la titlu în La Liga. Este un sezon diferit, de tranziţie, cu mulţi tineri. Este ceva foarte special să fiu căpitanul echipei la care am jucat toată viaţa şi foarte special să pot să ridic Cupa Spaniei", a declarat Lionel Messi, autor a două goluri în finala Cupei Spaniei.

De altfel, starul argentinian s-a plâns că nu poate sărbători câştigarea Cupei Spaniei împreună cu suporterii, din cauza restricţiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus: "Este foarte ciudat că nu putem sărbători împreună cu oamenii şi cu familia, este situaţia în care trebuie să trăim şi este păcat, fiindcă finalele sunt întotdeauna speciale".

Cu opt etape rămase de disputat până la finalul sezonului, FC Barcelona este pe locul al treilea în La Liga, la două puncte în spatele liderului Atletico şi o lungime de ocupanta locului secund, Real Madrid.

REZUMAT FC BARCELONA - ATHLETIC BILBAO 4-0:

Afla mai multe despre: fc barcelonamessi 

viewscnt
Articole similare