Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Ajax l-a remarcat pe Răzvan Marin: ”M-a văzut în acel meci şi a început să mă urmărească”

Momentul în care Ajax l-a remarcat pe Răzvan Marin: ”M-a văzut în acel meci şi a început să mă urmărească”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin susţine că antrenorul lui Ajax l-a remarcat în ”dubla” pe care olandezii au avut-o cu Standard Liege, în turul III al Ligii Campionilor, ediţia din acest an. Răzvan Marin a fost cumpărat de Ajax cu 12,5 milioane de euro.

Răzvan Marin a fost monitorizat mai bine de jumătate de an, înainte ca Ajax să facă o ofertă de transfer. Mijlocaşul de 22 de ani a dezvăluit că Erik ten Hag l-a remarcat în turul III preliminar din Liga Campionilor, când Standard şi Ajax s-a confruntat pentru un loc în play-off-ul competiţiei. Atunci, s-a calificat Ajax, dar a fost momentul în care Răzvan Marin a fost remarcat de ”lăncieri”:

”(Ţi-au spus că te-au văzut atunci jucând bine şi poate de aceea te-au dorit?) Da! Mi-au spus asta. Şi am văzut şi în presă că antrenorul a spus că m-a văzut în acel meci şi de atunci a început să mă urmărească. O echipă foarte puternică, jucători de valoare”, a declarat Răzvan Marin pentru site-ul oficial al clubului.

Internaţionalul român nu suportă comparaţie cu Frenkie de Jong - jucător transferat de Barcelona de la Ajax - deşi presa din Olanda a scris că a fost adus ca înlocuitor pentru mijlocaşul de 21 de ani:

”(S-a scris că eşti noul Frenkie) Eu vreau doar să fiu eu, Marin Răzvan. Am văzut că toată lumea mă compară cu Frenkie, dar eu cred că suntem diferiţi ca stil. El joacă mai mult în faţa apărării, stă acolo, pasează bine şi elimină adversari din joc. Eu sunt mai dinamic, îmi place să merg mai mult în careul advers, să marchez să dau pase decisive. E greu să vorbesc despre calităţile mele, dar pot spune că pasez bine, am o viziune bună a jocului”, a mai spus Răzvan Marin.

Afla mai multe despre: razvan marinajax 

viewscnt
Articole similare