Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Gică Hagi s-a supărat pe Keşeru. Faza controversată petrecută în timpul meciului Malta - România

Momentul în care Gică Hagi s-a supărat pe Keşeru. Faza controversată petrecută în timpul meciului Malta - România

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi a fost nemulţumit de o fază petrecută în timpul meciului Malta - România 0-4, când Keşeru a luat mingea să execute o lovitură liberă, deşi Ianis Hagi ar fi vrut să bată el.

În repriza a doua a meciului cu Malta, Claudiu Keşeru a ţinut să execute o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. Era o poziţie care-i convenea foarte mult lui Ianis Hagi şi din care a reuşit să marcheze de mai multe ori. Mijlocaşul de 20 de ani ar fi vrut el să execute, însă Claudiu Keşeru a luat mingea, a bătut, dar a ratat. Gică Hagi este de părere că Ianis ar fi trebuit lăsat să execute acea lovitură liberă.

”Trebuia să bată Ianis. E decar. Nu există început, nu există sfârşit, nu există mijloc. Există rolul tău. Un decar, pentru mine, trebuie să ştie să bată lovituri libere foarte bine. Până la urmă, un decar trebuie să marcheze şi goluri. Şi cum marchează el goluri? Ori un şut de la distanţă, din linia a doua, ori o intrare din când în când din linia a doua în careu, ori un şut de la 20-25 de metri, ori o fază fixă, pentru că acolo el îşi crează şi acolo poate să facă diferenţa. Numărul 10 la mine trebuie să bată loviturile libere”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica hagiclaudiu keseru 

viewscnt
Articole similare