Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan, după un meci excelent făcut pentru FCSB şi un gol superb: ”Îmi place de mic să driblez”

Moruţan, după un meci excelent făcut pentru FCSB şi un gol superb: ”Îmi place de mic să driblez”
Comentarii

Olimpiu Moruţan a fost unul dintre cei mai buni jucători în FCSB - Rudar 4-0. Mijlocaşul de 19 ani speră că va continua să joace la fel şi în perioada următoare.

Nicolae Dică a profitat de avantajul de două goluri pe care-l avea din turul cu Rudar şi, în manşa secundă, a lăsat pe bancă mai mulţi titulari. În primul ”11” a apărut astfel şi Olimpiu Moruţan, jucător adus în această vară. Tânărul mijliocaş n-a dezamăgit şi a marcat un gol foarte frumos, în minutul 49, când a driblat 5 jucători adverşi. Moruţan speră că va continua pe aceeaşi linie.

”Am făcut un joc foarte bun. Nu eu, ci toată echipa. Trebuie să rămânem cum am jucat în seara asta şi să câştigăm şi cu Iaşi. (n.r. întrebat dacă poate să fie noul număr 10) Trebuie să mai treacă câţiva ani ca să mai capăt şi eu experienţă. Deocamdată, trebuie să fac treaba cât mai bine. Îmi place să driblez, de mic îmi plăcea. Trebuie să recunoaştem că Rudar a fost o echipă mai modestă, dar ne aşteaptă cu meci foarte greu şi trebuie să fim motivaţi acolo. Eu vreau să-mi fac treaba unde voi fi pus, să joc bine şi să-mi ajut echipa”, a declarat Moruţan.

Afla mai multe despre: fcsbolimpiu morutanrudareuropa league 

viewscnt
Articole similare