Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivaţie specială pentru fotbaliştii CFR-ului, înaintea duelului cu FCSB. Câţi bani vor primi de la conducerea din Gruia

Motivaţie specială pentru fotbaliştii CFR-ului, înaintea duelului cu FCSB. Câţi bani vor primi de la conducerea din Gruia

Fotbal intern

Comentarii

Conducerea din Gruia le-a promis jucătorilor lui Dan Petrescu nişte sume impresionante dăcă se impun în duelul cu FCSB şi câştigă titlul.

Astăzi, duminică, are loc marele meci dintre CFR Cluj şi FCSB, de la ora 20:30, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii 1.

Distanţa dintre cele două echipe, ocupante ale primelor două poziţii în campionat, este de cinci puncte.

Despre acest duel s-a vorbit, s-a anticipat şi s-au făcut previziuni toată săptămâna, dinspre ambele tabere, dar şi din partea celorlalţi oameni de fotbal din România.

Dacă FCSB mizează totul pentru o victorie, liderul Ligii 1 se poate mulţumi şi cu o remiză, având în vedere faptul că s-ar păstra diferenţa din momentul actual.

Motivaţie specială pentru fotbaliştii CFR-ului, înaintea duelului cu FCSB. Câţi bani le va de Nelu Varga

Dar conducerea din Gruia vrea mai mult, anume o victorie în faţa vicecampioanei, pentru a face un pas important spre titlu.

Astfel, în săptămâna marelui meci, Nelu Varga i-a motivat prin diferite metode pe jucători. A venit în vestiar, a ţinut un scurt discurs, dar a băgat şi mâna în buzunar.

Patronul campioanei le-ar fi dat elevilor lui Dan Petrescu salariile pe luna ianuarie şi le-ar fi triplat prima pentru o victorie cu FCSB, de la 1.000 de euro, la 3.000 de euro, conform ProSport.

Mai mult de atât, dacă jucătorii vor obţine un nou titlu în Liga 1, al cincilea la rând pentru CFR Cluj, atunci aceştea vor câştiga o avere, deoarece fiecare dintre ei are stipulat în contract un bonus de performanţă în ceea ce priveşte campionat.

Astfel, în cazul în care devin campioni din nou în România, jucătorii lui Dan Petrescu vor primi sume consistente, trecute în contractele lor, în valoare de 30.000 - 40.000 de euro, potrivit sursei citate, toate astea pe lângă primele de joc cumulate în actualul sezon.

Afla mai multe despre: cfr clujbanifcsb 

viewscnt
Articole similare