Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul formei slabe din startul sezonului. Nicolae Stanciu dă totul din casă: „Am fost foarte supărat din cauza asta”

Motivul formei slabe din startul sezonului. Nicolae Stanciu dă totul din casă: „Am fost foarte supărat din cauza asta”
Comentarii

Nicolae Stanciu (27 de ani) evoluează la Slavia Praga, echipă cu care s-a calificat în optimile de finală din Europa League.

Stanciu a fost eroul serii, după ce a înscris o dublă în victoria obţinută de Slavia, duminică, împotriva lui Slovacko, scor 3-2. De asemenea, internaţionalul român şi-a trecut în cont şi un assist superb despre care a scris toată presa internaţională. 
„Sunt fericit că îmi ajut echipa. Sunt foarte sincer când spun că nu îmi pasă dacă dau două goluri sau niciunul. Important e să continuăm seria victoriilor şi să rămânem primii în clasament. Pentru mine nu a fost deloc uşor în toamnă. Am călătorit mult cu echipa naţională, am fost mereu izolaţi prin hoteluri. În final, am şi ratat calificarea la Euro. Am fost foarte trist din cauza acestui lucru. Acum încep să îmi revin, trag tare la antrenamente şi încerc să conving staff-ul”, a spus Stanciu, conform sport.cz.
 
Antrenorul Jindrich Trpisovsky spune că a găsit formula ideală de de joc pentru a-l pune în valoare pe Stanciu.  „Stanciu e special. Două goluri nu înseamnă nimic pentru el. Mereu pune succesul echipei deasupra reuşitelor individuale. Ieri a arătat personalitate. Lovitura liberă a fost cheia jocului. E o perioadă încărcată, dar plină de satisfacţii. Să o eliminăm pe Leicester, apoi să câştigăm cu un adversar foarte dificil. E incredibil. Lui Stanciu i se potriveşte perfect actuala alcătuire a echipei. Adversarii nu se mai concentrează doar asupra lui, primeşte mai multă libertate, are spaţii mai mari”, a comentat Trpisovsky.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuslavia praga 

viewscnt
Articole similare