Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Chelsea l-a refuzat pe Mbappe în 2012: ”Nu se mai întoarce niciodată”

Motivul pentru care Chelsea l-a refuzat pe Mbappe în 2012: ”Nu se mai întoarce niciodată”

Chelsea

Comentarii

”Fiul meu nu se va mai întoarce aici. Dacă vor să-l semneze acum bine, dacă nu, peste 5 ani vor trebui să plătească 50 de milioane”. Asta le-a transmis mama lui Mbappe oficialilor lui Chelsea, care nu l-au transferat în 2012 pe atunci junior.

Serge Daniel Boga, un impresar francez, pe atunci scouter în Anglia, a confirmat că Chelsea putea să-l transfere în 2012 pe Kylian Mbappe, fotbalistul pentru care PSG a plătit 180 de milioane de euro.

În 2012, Boga l-a adus pe Mbappe la baza sportivă de antrenament de la Cobham. Francezul avea numai 13 ani şi venise să dea probe de joc: ”A fost prima echipă care l-a dorit în probe. Aveam un prieten care lucra la Nike şi m-a întrebat dacă ştiu un puşti pe nume Mbappe, care juca la Bondy, o echipă mică dintr-o suburbie a Parisului. L-am adus împreună cu familia lui la Londra, iar noi i-am cerut după o săptămână petrecută în Anglia să revină pentru încă o probă” explică Boga.

”Îmi amintesc că mama lui mi-a zis: nu se mai întoarce, dacă vreţi să-l luaţi trebuie să-l luaţi acum. Peste 5 ani va trebui să plătiţi 50 de milioane de euro”.  Chelsea nu l-a transferat în acea vară şi tot Boga explică motivul refuzului: ”Era foarte talentat, dar în Anglia voiau să vadă jucători care muncesc mult, sunt implicaţi defensiv. El nu putea face asta pe atunci. Când avea mingea era incredibil, dar fără minge nu făcea prea mult efort. De-asta au vrut să-l mai vadă o dată în probe” a încheiat Serge Daniel Boga.

Afla mai multe despre: chelseambappe 

viewscnt
Articole similare