Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Denis Alibec a lipsit din ultimul meci al Astrei! Conducerea a lămurit situaţia atacantului

Motivul pentru care Denis Alibec a lipsit din ultimul meci al Astrei! Conducerea a lămurit situaţia atacantului

Astra Giurgiu

Comentarii

Atacantul Astrei, Denis Alibec, are probleme de sănătate minore şi a fost protejat de antrenorul Bogdan Andone, în meciuld e pregătire cu Petrolul. Totuşi, acesta e pregătit să revină împotriva lui Gaz Metan, luni, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe Telekomsport.ro

Denis Alibec a fost menajat, susţine preşedintele Astrei, Dani Coman. Atacantul a avut o problemă musculară, iar staff-ul nu a dorit să-l forţeze în teren, pentru meciul cu Petrolul. 

"Denis Alibec a avut o problemă musculară şi am preferat să îl protejăm pentru a-l avea 100% refăcut luni", a recunoscut oficialul Astrei, care, apoi, s-a referit şi la meciul-test cu Petrolul: "A fost exact cum mă aşteptam, o echipă fără ritm de joc, fără un tonus foarte bun, dar eu sper ca la meciurile oficiale să arătăm mult mai bine", a adăugat Dani Coman. 

Denis Alibec s-ar putea transfera la Legia Varşovia, dar Ioan Niculae ţine în continuare la preţ. Presa din Polonia scrie că patronul Astrei cere 1,5 milioane de euro în schimbul lui Denis Alibec.

Petrolul şi Astra au remizat  într-un meci de pregătire

Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu, cele două rivale care au împărţit acelaşi oraş la un moment dat, au jucat un meci amical terminat cu scorul de 0-0.

"Lupii" au fost aproape de gol la şutul lui Deac (37'), mingea întâlnind transversala şi la lovitura de cap a lui Răuţă (33'), salvată în-extremis de către Lazăr.  Oaspeţii au trecut pe lângă deschiderea scorului prin Takayuki (21'), cel care, singur la 8 metri, nu a reuşit să-l învingă pe Avram. 

În a doua repriză, "Lupii" au avut o bară, Blănaru (72') ţintind transversala cu un şut trimis de la 22 de metri!

Afla mai multe despre: denis alibecastra 

viewscnt
Articole similare