Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care întârzie transferul lui Facundo Ferreyra la CFR Cluj: ”A existat o problemă la vizita medicală”

Motivul pentru care întârzie transferul lui Facundo Ferreyra la CFR Cluj: ”A existat o problemă la vizita medicală”

CFR Cluj

Comentarii

Facundo Ferreyra, atacantul dorit de CFR, a ajuns la Cluj, însă nu a început încă antrenamentele sub comanda lui Dan Petrescu.

Întrebat despre noul transfer, Petrescu a dezvăluit: "Cred că asta trebuie să-i întrebaţi pe cei de la club. Am înteles că se fac toate eforturile ca să fie adus, restul... Sper să fie adus cât mai repede.

Rezultatul de la vizita medicală e foarte bun, a fost o problemă mică, dar am înţeles că s-a rezolvat", a spus Petrescu, înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş.

Cine este Facundo Ferreyra, noul posibil atacant al CFR-ului

Facundo Ferreyra a început fotbalul la echipa la care a impresionat columbianul James Rodriguez, Banfield. De altfel, cei doi au coincis în perioada în care gruparea argentiniană impresionat în campionat. Ferreyra a jucat între 2008 şi 2012 pentru Banfield, în timp ce James Rodriguez a evoluat între 2008 şi 2010 pentru acelaşi club. Format de Banfield, Facundo Ferreyra a plecat în 2012 la Velez Sarsfield, acolo unde a făcut un sezon senzaţional. A marcat 13 goluri în primele 15 meciuri şi a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului, alături de Ignacio Scocco.

 2013 este anul care i-a adus lui Facundo Ferreyra un super transfer. 8 milioane de euro a plătit Şahtior Doneţk pentru a-l aduce sub comanda lui Mircea Lucescu, argentinianul fiind considerat la acea vreme unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi din America de Sud.

A fost împrumutat la Newacastle United, unde nu s-a acomodat, apoi a decis să plece la Benfica, acolo unde a ajuns liber de contract. Experienţele Espanyol şi Celta Vigo nu au fost de succes din punct de vedere al golurilor marcate, dar atacantul a bifat un total de 38 de meciuri

  •     59 de goluri a marcat Facundo Ferreyra pentru Şahtior Doneţk
  •     17 goluri marcase pentru Velez în 25 de meciuri înainte de transferul în Ucraina

În 2011, Facundo Ferreyra a fost convocat la naţionala U20 a Argentinei, alături de care a evoluat la Campionatul Sud American.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescufacundo ferreyra 

viewscnt
Articole similare