Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care investitorii fug de Dinamo? Victor Becali ştie ce se va întâmpla cu clubul din "Ştefan cel Mare": "Ar fi important să se încheie această poveste"

Motivul pentru care investitorii fug de Dinamo? Victor Becali ştie ce se va întâmpla cu clubul din "Ştefan cel Mare": "Ar fi important să se încheie această poveste"

Superliga

Comentarii

Victor Becali nu crede în varianta cumpărării clubului Dinamo de către străini şi crede că lipsa perspectivei financiare cântăreşte greu, după ce Ionuţ Negoiţă a anunţat că cedează pachetul majoritar.

Victor Becali: "În următorii 7-8 ani, e greu să poţi produce bani cu Dinamo"

“E o poveste, că se vinde, nu se vinde… Nu ştiu ce se va întâmpla. Ionuţ Negoiţă vrea să vândă Dinamo, dar nu oricui. N-am niciun motiv să nu-l cred pe Negoiţă. Văd ultimatum peste ultimatum. Înseamnă că s-au reluat discuţiile. Cel mai mult se vorbeşte despre Toni Curea, un agent. Se aude de Herminio Menendez, din câte ştiu nu a fost preşedinte la Sevilla, cum a spus Ioan Andone, ci a fost la Financiar.

Pentru Dinamo ar fi important să se încheie această poveste, să aibă linişte. Sunt multe echipe în Spania pe care poţi să le iei pe bani mai puţini decât la Dinamo. Mi-e greu să cred că un fond de investiţii vrea, pentru că trebuie să producă bani. În următorii 7-8 ani, e greu să poţi produce bani cu Dinamo. Chiar nu înţeleg această poveste.

Ruşii, fondurile de investiţii, şeicii, arabii s-au dus prin Anglia, Franţa… Pentru că au interese de afaceri. Au afaceri de miliarde în ţările respective! Dacă ar fi nişte oameni care au afaceri în România şi cumpără o echipă de fotbal, aş putea să înţeleg. Şeicii nici n-au auzit de Dinamo“, a spus Victor Becali la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’.

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a anunţat, la 17 aprilie, că i-a trimis lui Ionuţ Negoiţă o ofertă de cumpărare cu un leu a pachetului majoritar de acţiuni al SC Dinamo 1948 SA, însă cele două părţi nu au finalizat tranzacţia.

Un alt grup de suporteri, din Peluza Cătălin Hâldan, încearcă de asemenea să achiziţioneze acţiunile deţinute de Negoiţă, după ce omul de afaceri a anunţat că nu mai susţine financiar clubul. Ei au transferat clubului "alb-roşu", prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, suma de 150.000 de euro, pentru ca echipa lor favorită să primească licenţa pentru sezonul 2020/2021 al Ligii I.

Negoiţă a negociat în ultima perioadă vânzarea clubului cu o firmă din Spania, dar fără a se ajunge la un acord.

Afla mai multe despre: ionut negoitadinamo 

viewscnt
Articole similare