Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care jucătorul român al momentului nu prinde echipa naţională. Oficialul FRF a explicat. ”Acolo s-a produs un scurtcircuit” | EXCLUSIV

Motivul pentru care jucătorul român al momentului nu prinde echipa naţională. Oficialul FRF a explicat. ”Acolo s-a produs un scurtcircuit” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Daniel Boloca este cel mai în formă jucător român la ora actuală. Mijlocaşul româno-italian a fost unul dintre jucătorii cheie ai lui Sassuolo în startul de sezon din Italia. Gruparea nerro-verde a şocat fotbalul din ”cizmă” în ultimele două etape, învingându-le pe Juventus şi Internazionale.

Boloca a îmbrăcat tricoul naţionalei României în meciul amical cu Slovenia de la Cluj din urmă cu aproape un an, însă a fost dezamăgit de faptul că a bifat doar şase minute pe teren. Mai mult decât atât, Edi Iordănescu nu i-a acordat niciun minut fostului jucător de la Frosinone în a doua partidă de pregătire, câştigată de tricolori categoric cu Moldova, scor 5-0.

Roberto Mancini l-a făcut pe Boloca să-şi piardă interesul pentru naţionala României

În luna decembrie a anului trecut, Roberto Mancini, omul care pregătea naţionala Italiei la acea vreme, l-a selecţionat pe Boloca în vederea unui cantonament organizat al ”Squadrei Azzurra.” La scurt timp după, Boloca a declarat că preferă să joace pentru Italia, în cazul în care va fi chemat la lot.

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a dezvăluit că şansele ca Boloca să fie prezent la următoarele meciuri ale tricolorilor din preliminarii sunt aproape nule, dat fiind faptul că selecţionerul îşi doreşte să meargă pe mâna aceluiaşi grup de jucători.

”(n.r. De ce Boloca nu e la naţională?) S-a produs un scurtcircuit în momentul în care a fost selecţionat pentru un trial la naţionala Italiei, iar mai apoi au apărut declaraţiile tatălui lui, care au fost în contradictoriu cu declaraţiile jucătorului de după meciurile cu Slovenia şi Moldova. După momentul ăla, nu s-a mai întâmplat nimic în acel raport”, a spus Andrei Vochin, în exclusivitate pentru Orange sport.

Varianta ”Boloca la naţională” rămâne înca în picioare. ”Se va discuta cu el”

”Eu cred că Edi (n.r. Iordănescu) îl are în continuare sub monitorizare. Acum, nu cred că va chema jucători noi sub nicio formă, pentru că s-a făcut un grup şi nu vrea să facă niciun fel de experiment. Eu cred că un astfel de jucător va fi convocat la naţională. După aceste patru meciuri, se va discuta cu el. Rămâne de văzut dacă el îşi doreşte.

Cred că prin intermediari s-a interesat de situaţia lui. Oamenii trebuie să înţeleagă asta, că prima opţiune a jucătorilor va fi ţara în care s-au născut. Nu trebuie să facem pe supăraţii acum. Dacă ei vor fi integraţi bine aici, s-ar putea la un moment dat să îi facă să spună. ”Lasă că vă arăt eu cât de bun sunt la naţionala României”, a adăugat Vochin.

Născut la Chieri, o comună din vecinătatea oraşului Torino, Daniel Boloca este cotat de Transfermarkt la 3.500.000 de euro. În sezonul trecut, mijlocaşul a fost om de bază în echipa lui Frosinone care a promovat în Serie A, sub comanda fostului campion mondial Fabio Grosso.

 

 

 

”, a

 

Afla mai multe despre: bolocasassuolovochin 

viewscnt
Articole similare