Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Stoichiţă l-a sunat pe secundul lui Rădoi, în timpul meciului cu Irlanda de Nord. Ce i-a transmis selecţionerului de la tineret

Motivul pentru care Stoichiţă l-a sunat pe secundul lui Rădoi, în timpul meciului cu Irlanda de Nord. Ce i-a transmis selecţionerului de la tineret

Echipa națională

Comentarii

Prezent în tribunele stadionului de la Voluntari pentru meciul România U21 - Irlanda de Nord U21, scor 3-0, Mihai Stoichiţă a fost surprins în timp ce vorbea la telefon cu Adrian Boingiu - secundul lui Mirel Rădoi. Selecţionerul naţionalei de tineret a explicat motivul pentru care a avut loc această conversaţie.

Minutul 42 al meciului România U21 - Irlanda de Nord U21 a scos în faţă o scenă mai puţin obişnuită. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a purtat o conversaţie cu Adrian Boingiu - secundul lui Mirel Rădoi. Selecţionerul României U21 explică acea conversaţie şi spune că a rămas fără analistul video şi, drept urmare, l-a rugat pe Mihai Stoichiţă să-l ajute cu observaţii, de fiecare dată când directorul tehnic al FRF se află în tribune.

Mirel Rădoi spune că Stoichiţă poate vedea mult mai bine din tribune detalii despre aşezare sau despre mişcarea jucătorilor în teren, informaţii despre care spune că-l ajută foarte mult.

”(În minutul 42, Stoichiţă l-a sunat pe secundul Boingiu. Ce v-a spus? Încercăm să comunicăm. Am avut o pierdere. Analistul video a plecat în Qatar. Avem pe altcinvea care nu are licenţă de antrenor. În momentul de faţă, la meciurile de acasă sau din deplasare la care e prezent şi domnul Stoichiţă, ţinem această comunicare cu el. Am întrebări vizavi de ce eu nu văd. Distanţa dintre fundaşi şi mijlocaşi, ce fac fundaşii mei laterali când rămân extremele foarte sus. Sunt lucuri care trebuie reglate. În momnetul de faţă avem nevoie e o dinamică mult mai bună, atât pe atac poziţional cât şi pe tranziţie pozitivă”, a explicat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare