Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul real pentru care Pochettino l-a înlocuit pe Lionel Messi. Ce scrie cotidianul L'Equipe

Motivul real pentru care Pochettino l-a înlocuit pe Lionel Messi. Ce scrie cotidianul L'Equipe
galerie foto

Lionel Messi

Comentarii

L'Equipe dezvăluie că Pochettino a decis să-l înlocuiască pe Messi din cauza unei accidentări mai vechi

Paris Saint-Germain, cu Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe pe teren, a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Olympique Lyon, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Franţei.

Motivul real pentru care Pochettino l-a înlocuit pe Lionel Messi

Partida a fost în centrul atenţiei, după ce Lionel Messi a refuzat să dea mâna cu Mauricio Pochettino, în momentul în care tehnicianul argentinian a decis să-l scoată de pe teren. 

În minutul 76, când tabela arăta 1-1, Mauricio Pochettino a surprins. Antrenorul argentinian l-a scos pe Lionel Messi şi în locul său l-a trimis în teren pe Hakimi. Decizia l-a nemulţumit profund pe Lionel Messi, iar imaginile cu super starul argentinian au făcut rapid înconjurul internetului.

 

 

L'Equipe dezvăluie că argentinianul a avut de fapt probleme medicale la partea superioară a genunchiului drept, o accidentare cu care s-ar fi ales pe 3 septembrie, după partida Venezuela - Argentina. De altfel, potrivit sursei citate, argentinianul s-a antrenat în cursul zilei de luni şchiopătând, sub atenta supraveghere a staff-ului medical. În partida contra Venezuelei, Messi a fost luat pe sus efectiv de Luis Adrian Martinez, care ulterior a fost şi eliminat (foto jos).

Deşi este prea devreme pentru un verdict, se pare că Messi ar putea fi totuşi apt de joc pentru partida dintre Paris Saint-Germain şi Metz. 

Afla mai multe despre: lionel messimauricio pochettinopsg 

viewscnt
Articole similare