Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul stupid din cauza căruia naţionala de tineret îl putea pierde pe Andrei Radu

Motivul stupid din cauza căruia naţionala de tineret îl putea pierde pe Andrei Radu

Fotbal

Comentarii

Andrei Vochin a readus în discuţie momentul în care România a fost la un pas să-i piardă pe Andrei Radu şi Răzvan Popa. Cei doi doreau să se retragă de la loturile naţionale deoarece erau nemulţumiţi că în cantonamente se ascultă manele. Jucătorii au mai acuzat atunci şi modul în care se făceau selecţiile.

Răzvan Popa şi Andrei Radu - eroul de la Campionatul European - nu doreau să mai vină la naţională. Motivul? Cei doi erau în dezacord cu preferinţele muzicale ale colegilor de la lot. Andrei Vochin a dezvăluit că a purtat o discuţie cu tatăl lui Răzvan Popa, în care acesta i-a transmis că unul dintre motivele pentru care fiul său n-ar mai vrea la naţională este că în vestiar se ascultă manele.

”Cazul Ionuţ Radu, de exemplu. Nu ştiu dacă vă aduceţi aminte, prin 2013, Andrei Radu, portarul, şi Răzvan Popa, doi jucători născuţi '97,  erau împreună la Inter, eu eram jurnalist pe vremea aceea şi am văzut că cei doi au refuzat să mai vină la echipa naţională.

Când am ajuns la FRF am vrut să văd de ce, totuşi ai doi jucători la Inter Milano, nu ai un fond de jucători atât de mare.

Am avut norocul şi vreau să-i mulţumesc pe această cale tatălui lui Răzvan Popa. Am luat legătura cu domnia sa, l-am chemat la FRF, am încercat să aflu în primul rând de ce el şi Radu nu mai vor să vină la lot, pentru că sunt prieteni foarte buni, în afară de faptul că jucau la acelaşi club. Şi mi-a dat nişte detalii, de ce nu mai vor să vină. Pentru lucrurile care se întâmplau în cantonament, pentru modul în care se făcea selecţia, pentru că se ascultau manele în cantonament, pentru, pentru, pentru. Am înţeles, l-am asigurat că încercăm să schimbăm lucrurile astea, i-am detaliat un plan pe care îl aveam în cap cu loturile naţionale, cum să fie selecţia ş.a.m.d..

Răzvan Burleanu a ţinut să îl cunoască, am stat împreună o oră şi jumătate în biroul preşedintelui şi la finalul discuţiei am primit asigurări că atât el cât şi Radu vor reveni la naţională dacă lucrurile vor sta aşa. Vor veni o dată şi dacă lucrurile stau ca înainte nu vor mai veni deloc. Aşa s-a terminat discuţia cu domnul Popa. Din momentul acela ei s-au prezentat la lotul 97, cred că s-au califica şi la elită dacă nu mă înşel”, a rememorat Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: răzvan popaandrei radu 

viewscnt
Articole similare