Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho a venit să transfere un jucător de la FCSB! Gigi Becali a cerut 15.000.000 de euro

Mourinho a venit să transfere un jucător de la FCSB! Gigi Becali a cerut 15.000.000 de euro

Fotbal

Comentarii

Jose Mourinho (60 de ani) este unul dintre cei mai importanţi antrenori din istoria fotbalului, iar atunci când îşi manifestă interesul de a te transfera nu poţi decât să te simţi norocos.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Mirel Rădoi, în urmă cu aproximativ 15 ani, când ”The Special One” a venit la Bucureşti pentru a-l transfera pe fostul internaţional român la Inter.

Mirel Rădoi a ratat transferul la Inter din cauza lui Gigi Becali

Fostul jucător al celor de la FCSB şi-ar fi dorit foarte mult să lucreze cu Jose Mourinho la Inter, însă a avut ”noroc” de un patron cu pretenţii exagerate, care a pus binele propriu mai presus decât cel al jucătorului.

Interul lui Massimo Moratti oferea aproximativ 11.000.000 de euro pentru Mirel Rădoi, însă Gigi Becali nu a fost deloc impresionat şi a declinat propunerea.

Patronul de la FCSB şi-ar fi dorit mai mulţi bani şi viraţi toţi într-o singură tranşă, nu în rate. Moratti nu a fost de acord, iar înţelegerea a picat definitiv.

  • Mirel Rădoi ar fi urmat să-l înlocuiască pe legendarul fundaş columbian Ivan Cordoba, care se accidentase.

”(A fost Mourinho aproape să-l ia pe Rădoi atunci?) Dacă nu cerea Gigi 15.000.000 de euro îl lua. Cu toate că-i dădea vreo 10-11.000.000 de euro, dar îi dădeau în rate.

Îl lua în locul lui Ivan Cordoba, care se accidentase.

Într-o dimineaţă, Mourinho a stat de vorbă două ore cu Victor (n.r. - Becali), cu Mirel. Dar nu a fost Moratti de acord”, a declarat Giovanni Becali, la ”SportCast cu Sile”.

Într-un final, Mirel Rădoi s-a transferat la Al-Hilal, în 2009, în schimbul a 6.000.000 de euro. Nu au mai fost 11.000.000 de euro şi nici Inter Milano.

Mirel şi-a umplut conturile în cei şase ani jucaţi în Golf, însă a rămas la statutul de jucător ce nu şi-a atins niciodată adevăratul potenţial.

Afla mai multe despre: mourinhobecaliradoi 

viewscnt
Articole similare