Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho a vorbit la superlativ despre Pogba: "Paul are un viitor strălucit cu echipa Franţei"

Mourinho a vorbit la superlativ despre Pogba: "Paul are un viitor strălucit cu echipa Franţei"

Cupa Mondială

Comentarii

Jose Mourinho, antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester United şi al lui Paul Pogba, este convins că mijlocaşul său are "un viitor strălucit" la echipa Franţei după ce a cucerit titlul de campion mondial, sperând că el a "înţeles de ce a fost atât de bun" în Rusia.

"Să devină campion mondial nu poate să fie decât fantastic. Este o echipă tânără, în afară de Lloris (Hugo). Deci, Paul are un viitor strălucit cu echipa Franţei", a afirmat Mourinho la Los Angeles, unde echipa sa participă la un turneu de pregătire.

"Sper ca el să înţeleagă de ce a fost atât de bun (în Rusia). Este o realitate că el şi-a adus contribuţia la victoria echipei. Este important ca el să realizeze de ce a fost atât de bun în partea a doua a competiţiei. Iar în finală, el a fost efectiv strălucitor", a mai spus tehnicianul portughez.

"Să câştigi Cupa Mondială nu poate fi decât un lucru pozitiv. Este foarte dificil să spui că a câştiga Cupa Mondială nu este un lucru bun pentru cariera unui jucător. Este incredibil şi fantastic", a conchis Jose Mourinho.



Pogba, în vârstă de 25 de ani, a făcut obiectul criticilor în sezonul trecut în care a dus lipsă de constanţă şi eficacitate şi a fost, uneori, ţinut pe banca de rezerve la United.

Afla mai multe despre: campionatul mondialpogbamesajmourinho 

viewscnt
Articole similare