Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mourinho avea dreptate şi toţi am râs de el!”. Fotbalistul de legendă al lui Man United care trage un important semnal de alarmă

”Mourinho avea dreptate şi toţi am râs de el!”. Fotbalistul de legendă al lui Man United care trage un important semnal de alarmă
Comentarii

Jose Mourinho a plecat de la Manchester United, dar numele său pare în continuare în centrul atenţiei.

Garry Neville, unul dintre cei mai mari fotbalişti care au călcat pe Old Trafford trage un semnal de alarmă după contra performanţele echipei sale de suflet din ultima vreme.

În urmă cu câteva săptămâni, Jose Mourinho declara pentru beIN că cea mai mare performanţă din cariera sa nu este câştigarea Ligii Campionilor cu Porto sau Inter, nici titlurile câştigate în Italia, Anglia şi Spania.

Portughezul a explicat că locul 2 cu United este cea mai importantă performanţă din cariera sa: ”Jose Mourinho ne-a explicat nu demult că cea mai mare realizare a carierei sale a fost locul doi obţinut cu Manchester United. Cu toţii am râs de el, credeam că glumeşte, că o face pe interesantul. Sau că este doar unul dintre jocurile sale psihologice. S-ar putea insă ca Mourinho să aibă dreptate, pentru că ceea ce vedem azi, e înspăimântor” a mărturisit, vizibil îngrijorat, Garry Neville.

Afla mai multe despre: garry nevillejose mourinho 

viewscnt
Articole similare