Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho e pus pe fapte mari. Două ţinte din Bundesliga care pot ajuta Tottenham să câştige titlul în Premier League

Mourinho e pus pe fapte mari. Două ţinte din Bundesliga care pot ajuta Tottenham să câştige titlul în Premier Leaguegalerie foto

Premier League

Comentarii

Presa internaţională scrie că Jose Mourinho vrea încă doi jucători în această iarnă la Tottenham.

Gruparea londoneză este interesată de transferurile lui Marcel Sabitzer (26 de ani) şi Leon Bailey (23 de ani). În schimb, Spurs l-ar putea ceda în această iarnă pe Steven Bergwijn.

Sabitzer, fotbalistul austriac de la RB Leipzig, este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Nagelsmann. Austriacul a jucat în ţara sa natală pentru Admira Wacker, Rapid Viena şi RB Salzburg, iar din 2014 a ajuns în Germania. Potrivit presei internaţionale, Spurs trebuie să plătească pentru el, nu mai puţin de 50 de milioane de euro.

Leon Bailey, jaimaicanul de 23 de ani de la Bayer Leverkusen, a crescut enorm la Genk , după ce a fost adus în Europa de Trencin. În Germania joacă din 2017, iar pentru Leverkusen are deja 9 goluri în actuala stagiune, în 16 meciuri. Fichajes.net scrie că jamaicanul este dorit de Jose Mourinho, care promite o luptă pe cinste cu Arsenal şi Inter Milano pentru semnătura sa. Leverkusen cere 45 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului adus în 2017 din Belgia.

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenham 

viewscnt
Articole similare