Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mulţescu l-a taxat pe Mangia: ”Nu trebuia să zică aşa ceva”. De ce s-a enervat antrenorul Astrei: ”Nu mă provocaţi”

Mulţescu l-a taxat pe Mangia: ”Nu trebuia să zică aşa ceva”. De ce s-a enervat antrenorul Astrei: ”Nu mă provocaţi”

Astra Giurgiu

Comentarii

Gigi Mulţescu l-a criticat pe Devis Mangia înainte de meciul dintre Astra şi Universitatea Craiova. Tehnicianul giurgiuvenilor nu este de acord cu abordarea oaspeţilor şi a criticat ”tactica” oltenilor.

Nu e bine cum s-a exprimat şi nu trebuia să aducă în discuţie numele lui Ilie Balaci. Atunci a fost bine că s-au motivat jucătorii, acum nu mai e bine că sunt dominaţi jucătorii? Să fim serioşi. Să îl lăsăm în pace, să se odihnească acolo şi să nu îi întinăm memoria. Să îşi vadă de treaba lor. Fumigene să ne aiurească puţin. Fiecare are felul lui de a motiva sau de a adormi adversarul. Nu mi s-a părut corect să invoce numele lui Ilie în treaba asta”, a spus Mulţescu.

Antrenorul Astrei s-a enervat atunci când a venit vorba de arbitraj, dar a preferat să nu comenteze prea mult de teamă comisiilor.

Arbitrajul va fi un element foarte important şi fac apel la responsabilitatea pe care o au arbitrii în acest final de an. Pentru că se influenţează ierarhia pentru accederea în playoff. Nu vreau să mă provocaţi. Aveţi vreo legătură cu comisia şi are nevoie de buget, nişte amenzi sau cum?”, a încheiat Mulţescu.

Conferinţă de presă Astra Giurgiu

ACUM LIVE | Conferinţa de presă a Astrei înainte de partida cu CS U Craiova

Posted by TelekomSport.ro on Thursday, October 25, 2018

Afla mai multe despre: multescumangiacraiovaastra,  

viewscnt
Articole similare