Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare de ultim moment la U Craiova: oltenii au adus un atacant din Liga 1 şi l-au cedat pe Jovan Markovic la un alt club

Mutare de ultim moment la U Craiova: oltenii au adus un atacant din Liga 1 şi l-au cedat pe Jovan Markovic la un alt club
Comentarii

Universitatea Craiova l-a readus pe atacantul Alexandru Popescu, fotbalist împrumutat în prima parte a sezonului la nou-promovata Academica Clinceni, anunţă site-ul lupamea.ro.

În vârstă de 22 de ani, Alexandru Popescu a jucat în şapte meciuri pentru echipa ilfoveană, în această ediţie a Ligii 1, fără să reuşească să înscrie vreun gol. Crescut în academia grupării din Bănie, Popescu a mai fost împrumutat la Academica Clinceni, în sezonul 2017-2018, la CS Mioveni şi la Viitorul Târgu Jiu.

  • 2 - două prezenţe are Popescu în tricoul Craiovei
  • 100.000 de euro este cota atacantului oltean, conform Transfermarkt.de

U Craiova l-a împrumutat pe Markovic în Liga 1

În schimb, U Craiova l-a împrumutat pe atacantul Jovan Markovic la Academica Clinceni, până la finalul sezonului. Atacantul de 18 ani, în care oltenii îşi pun mari speranţe, a adunat doar trei prezenţe în prima parte a sezonului. În total, Markovic are 15 meciuri jucate pentru U Craiova şi trei goluri.

  • 100 de minute a jucat Markovic în prima parte a sezonului pentru U Craiova
  • 100.000 de euro este cota lui Markovic

Poli Iaşi - U Craiova, sâmbătă, ora 20:00, Telekom Sport 1

U Craiova a început perfect anul 2020, cu victorii acasă cu Gaz Metan Mediaş şi în deplasare cu FC Viitorul, în urma cărora oltenii şi-au asigurat prezenţa în play-off-ul Ligii 1. Pentru echipa antrenată de Corneliu Papură urmează partida din deplasare cu Poli Iaşi, programată sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare