Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare importantă la Dinamo! Căpitanul echipei se transferă într-un campionat "exotic" şi părăseşte gruparea de pe ultimul loc

Mutare importantă la Dinamo! Căpitanul echipei se transferă într-un campionat "exotic" şi părăseşte gruparea de pe ultimul loc
Comentarii

Lucas Alves (31 de ani), căpitanul celor de la Dinamo pleacă de la echipa de pe ultimul loc în Superliga, într-un campionat neaşteptat.

Căpitanul lui Dinamo pleacă în Vietnam

Brazilianul care poartă banderola de căpitan la Dinamo este pregătit să părăsească gruparea din Ştefan cel Mare şi să plece în campionatul din Vietnam, anunţă Fanatik.

Lucas Alves a ajuns la Dinamo în luna august a anului 2023, de la formaţia din prima ligă portugheză, Portimonense. Brazilianul în vârstă de 31 de ani a devenit căpitanul lui Dinamo încă de la debutul său dintr-o partidă cu FC U Craiova 1948.

Alves a jucat 17 meciuri în tricoul dinamoviştilor, 16 în Superliga şi o prezenţă în Cupa României. Alves a purtat banderola de căpitan în opt partide ale grupării de pe ultima poziţie din Superliga. 

Alves are o clauză de 65.000 de euro în contractul său, care permite oricărui club care plăteşte suma respectivă să negocieze cu fundaşul dinamovist.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a fostului jucător al celor de la FC Luzern, conform transfermarkt.com

Dinamo este pe ultima poziţie a clasamentului din Superliga. Formaţia antrenată de Zeljko Kopic a pierdut în etapa trecută o partidă împotriva celor de la FC U Craiova 1948, scor 2-1. În următoarea etapă, Dinamo joacă la Ovidiu împotriva celor de la Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: dinamolucas alvesvietnam 

viewscnt
Articole similare