Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare importantă pentru o formaţie din Liga 1. Eugen Pîrvulescu este noul preşedinte al clubului

Mutare importantă pentru o formaţie din Liga 1. Eugen Pîrvulescu este noul preşedinte al clubului

Superliga

Comentarii

Eugen Pîrvulescu a fost numit în funcţia de preşedinte executiv al clubului Academica Clinceni, grupare nou-promovată în Liga I, informează site-ul oficial al ilfovenilor.

"Este un moment important. Mă bucur că revin după trei ani în fotbal. Nu am fost departe de sport, prin funcţia pe care am ocupat-o la CSM Mediaş. Dar acum sunt din nou în fotbal. Le mulţumesc domnului primar Adrian Budeanu şi celor de la Academica Clinceni pentru că s-au gândit la mine. Sper să facem o treabă bună şi să ne îndeplinim obiectivele.

Pentru o echipă nou-promovată, primul obiectiv ar fi evitarea retrogradării. Dar noi ţintim mai sus. O clasare în primele zece. Cunosc ambiţia şi dorinţa antrenorilor, jucătorilor şi staff-ului administrativ. Sunt antrenori tineri, care au reuşit o performanţă extrordinară prin promovarea din Liga a II-a. Trebuie felicitaţi toţi. Jucătorii au demonstrat şi ei că au valoare. Au avut adversari puternici şi au reuşit să îi depăşească. Sperăm să avem, împreună, un sezon bun", a declarat Pârvulescu.

El este un conducător obişnuit cu prima ligă din România şi a participat împreună cu Pandurii Târgu Jiu în grupele Europa League. Eugen Pîrvulescu a venit la Academica Clinceni, după ce a ocupat funcţia de director al Clubului Sportiv Municipal Mediaş.

Afla mai multe despre: eugen pîrvulesculiga 1 

viewscnt
Articole similare