Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare importantă reuşită de Dinamo. Campioana României transferă de la campioana Europei

Mutare importantă reuşită de Dinamo. Campioana României transferă de la campioana Europei

Handbal

Comentarii

CS Dinamo a anunţat primul transfer pentru sezonul următor. Egipteanul Mohamed Mamdouh Shebib (30 de ani/pivot) a semnat cu campioana României.

Egipteanul Mohamed Mamdouh Shebib (1,91 m / 94 kg) a semnat pe un an cu Dinamo, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. Campioana României dă astfel un jucător la campioana Europei (pe Hugo Descat) şi ia un jucător la schimb de la Montpellier.

Mohamed Mamdouh Shebib s-a transferat în 2016 în campionatul francez, de la Zamalek SC (Egipt) la Pays D’Aix UCH. Între 2017-2019 a jucat la Montpellier Handball, devenind câştigător al Ligii Campionilor în 2018. În finala CHL cu Nantes, Shebib a înscris 5 goluri.

Mohamed Mamdouh Shebib este component de bază al naţionalei Egiptului, cu care a jucat şi la ultimul campionat mondial (locul 8).. În meciul pentru locurile 7-8, pierdut cu Spania, pivotul egiptean a marcat de şase ori. În 189 de prezenţe în tricoul naţionalei sale, el a marcat nu mai puţin de 522 de goluri. Începând cu 2009, el a participat cu naţionala ţării sale la 5 turnee finale ale Campionatului Mondial.

Cu reprezentativa Egiptului mai are un loc 9 la JO 2016, o medalie de aur la Jocurile Africane 2015, dar şi o medalie de argint la Campionatul Africii pe Naţiuni 2018.

Ca trofee individuale, Mohamed Mamdouh Shebib a fost ales cel mai bun pivot la Campionatul Africii pe Naţiuni în ediţiile 2016 şi 2018. Dinamo se va despărţi la finele acestui sezon de pivotul Andras Szasz, jucător cu evoluţii remarcabile atât în campionatul intern, cât şi în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: dinamohandbal 

viewscnt
Articole similare