Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare neaşteptată în Italia! Maurizio Sarri pleacă de la Juventus. Antrenorul-surpriză pe care îl doreşte conducerea campioanei

Mutare neaşteptată în Italia! Maurizio Sarri pleacă de la Juventus. Antrenorul-surpriză pe care îl doreşte conducerea campioanei

Juventus

Comentarii

Juventus nu mai domină campionatul italian aşa cum a făcut-o în ultimele opt sezoane şi este posibil să nu mai câştige titlul în acest an. Prestaţiile slabe ale "bătrânei doamne" alimentează zvonurile plecării lui Maurizio Sarri de pe banca clubului bianconero.

În ultima etapă de campionat, Juventus a fost învinsă de Hellas Verona, 1-2, după ce a condus cu 1-0 şi Inter a preluat poziţia de lider în Serie A, ca urmare a victoriei din derby-ul cu AC Milan, 4-2. 

Potrivit la La Repubblica, un grup de persoane din conducerea lui Juventus vor să îl readucă pe Max Allegri, cel care a câştigat cinci campionate la rând. În acest grup se află şi preşedintele Andrea Agnelli, care nu este convins că Sarri este soluţia ideală pentru Juventus. 

Chiar dacă Allegri nu o mai antrenează pe Juventus, el este încă sub contract şi plătit de Juventus, astfel numirea lui ca antrenor principal ar fi o varianta la îndemână, dar şi o recunoaştere a greşelii pe care au făcut-o oficialii lui Juve atunci când l-au adus pe Sarri, în speranţa că jocul prestat de bianconerii va fi unul mai atractiv, plăcut ochiului suporterului neutru.

Juventus va juca în optimile de finală UEFA Champions League, competiţie pe care vrea să o câştige, cu Lyon-ul lui Ciprian Tătăruşanu. Meciurile vor avea loc pe 26 februarie, respectiv 17 martie şi vor fi în direct, la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: maurizio sarriallegrijuventus 

viewscnt
Articole similare