Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, ca un leu în cuşcă: "Îmi venea să intru şi eu pe teren, să-i ajut pe băieţi să dea gol!"

Mutu, ca un leu în cuşcă: "Îmi venea să intru şi eu pe teren, să-i ajut pe băieţi să dea gol!"

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu şi-a început cariera de antrenor, dar recunoaşte că în multe momente îi este greu să privească meciul de pe margine şi şi-ar dori să intre pe teren pentru a-şi ajuta echipa. Aşa s-a întâmplat şi la mecul cu Juventus Bucureşti, pierdut de Voluntari cu 1-0.

Mutu spune că îi place meseria de antrenor şi nu i se pare deloc dificilă, însă admite că mai are multe de învăţat.

"Îmi venea să intru şi eu să îi ajut pe băieţi să dăm gol, e ok, trebuie să tragem învăţămninte din această înfrângere. Trebuie să fim mult mai concreţi în faţa porţii, să dăm gol şi să ne păstrăm organizarea defensivă.

Nu e  grea deloc (n.r. postura de antrenor), fac cu plăcere, sunt momente prin care trebuia sa trec mai devreme sau mai tarziu eu vroiam cat mia tarziu dar daca a venit aucm e ok , face parte din procesul meu de formare ca antrenor. Şi nu am ce să spun, nu este prima înfrângere prin care trec. Am trecut şi ca jucător prin atâtea şi mult mai importante decât cea din aceasta seara. Şi asta este, te arde în stomac pentru o noapte, două. Dar nu ai ce să faci, trebuie să o iei de la zero. Asta este munca noastra, a fotbaliştilor şi a antrenorilor, că tot timpul o iei de la zero şi ai de demonstrat la fiecare meci"
, a declarat Adrian Mutu la finalul partidei Voluntari - Juventus 0-1.

Afla mai multe despre: juventusmutuvoluntari,  

viewscnt
Articole similare