Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu l-a adus în faţă pe fotbalistul neglijat de Mandorlini! "Avea nevoie să joace, este un plus. Primul loc nu mi s-a impus ca obiectiv"

Mutu l-a adus în faţă pe fotbalistul neglijat de Mandorlini! "Avea nevoie să joace, este un plus. Primul loc nu mi s-a impus ca obiectiv"

CFR Cluj

Comentarii

Noul antrenor al lui CFR Cluj, Adrian Mutu, a oferit prima reacţie, după ce a câştigat la debut. El a dezvăluit că Nelu Varga nu i-a impus titlul, într-un moment în care a preluat echipa la mijlocul sezonului.

"Invizibil" pentru Mandorlini, bun pentru Mutu la CFR Cluj! Prima reacţie a "Briliantului" după debutul victorios

CFR Cluj a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia ilfoveană FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 23-a. A fost debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a clujenilor, iar Bîrligea, Otele, Tachtsidis şi Michael au marcat pentru victoria fostei campioane. 

La finalul partidei, Adi Mutu a analizat cele 90 de puncte, l-a pus în lumina reflectoarelor pe Ciprian Deac şi a recunoscut că nu i-a fost impus primul loc în Superliga la finalul sezonului. 

"Mă bucură atitudinea băieţilor, aşteptam o reacţie după înfrângerea de la Botoşani şi au avut-o chiar dacă am fost egalaţi în prima repriză. Au continuat cu aceeaşi încăpăţânare şi în repriza a doua, că Voluntari se apără bine şi pleacă pe contraatac bine. Am avut răbdarea de care vorbim noi antrenorii, de a pasa până-şi pierd distanţele, pentru a pentra pe laterale sau mijloc. 

Să vorbim despre Ciprian Deac e prea mult. E jucătorul emblematic al CFR-ului, are atâtea titluri şi avem nevoie un jucător care ţine steagul echipei. Nu doar că am fost colegi la naţională, dar am fost şi adversari şi ştiu ce fel de jucător este. Avea nevoie să joace, este o reconfirmare pentru el şi este un plus pentru echipă. 

(n.r. - Tachtsidis a spus că Mutu este apropiat de ei) Am fost adversari în italia, ne ştim, încerc să fiu lângă ei cât mai mult şi încerc să-i conving că folosim metodele bune şi să le aplice. Mai avem de lucrat, dar după o victorie se lucrează mai bine, cu un alt moral. Mă bucur că CFR s-a întors pe drumul vitoriilor şi tot aşa. 

Cât timp şanse matematice sunt... Nici măcar n-a început play-off-ul şi FCSB are un avantaj de 11 puncte. Nu mi s-a impus ca obiectiv (n.r. - primul loc), dar la CFR este o presiune tacită. Mereu se doreşte performanţă şi titlul e unul dintre obiectivele clubului. Trebuie să ne gândim la noi, nu la ei, să luăm meci cu meci şi vedem unde ajungem", a declarat Adi Mutu, după debutul cu victorie la CFR Cluj

Afla mai multe despre: adrian mutuadi mutu cfr clujcfr cluj voluntariciprian deac 

viewscnt
Articole similare