Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"N-a avut nicio şansă!" EXCLUSIV | Contra a clarificat «cazul» Cristian Ganea! Cum a ajuns fundaşul într-o situaţie "imposibilă" la Bilbao

"N-a avut nicio şansă!" EXCLUSIV | Contra a clarificat «cazul» Cristian Ganea! Cum a ajuns fundaşul într-o situaţie "imposibilă" la Bilbao

Stranieri

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Cosmin Contra a vorbit despre problemele cu care se confruntă mulţi jucători români plecaţi în străinătate şi care joacă extrem de puţin la echipele lor.

Cristian Ganea e unul din jucătorii plecaţi în 2018 din Liga 1, după ce Atletic Bilbao l-a cumărat de la Viitorul cu 1 milion de euro, însă mutarea nu i-a priit jucătorului de bandă stângă. Acesta a prins doar 67 de minute în tricoul lui Athletic, iar şansele ca situaţia sa se se schimbe par mici în acest moment.

Contra spune că Ganea a fost pus practic într-o situaţie imposibilă, în condiţiile în care fusese adus oricum pentru a fi a doua opţiune în flancul stâng, ca rezervă a titularului Mikel Balenziaga (30 de ani), jucător aflat de 5 ani la Bilbao. Numai că Ganea a ajuns în scurt timp a treia opţiune pentru postul de fundaş stânga, după ce Athletic a plătit peste 25 de milioane de euro pentru aducerea lui Yuri Berchiche, de la PSG, jucător care a devenit imediat titular.

Ganea are acum două opţiuni: se mulţumeşte cu situaţia şi îşi aşteapta şansa pentru a putea dovedi că poate reprezenta o soluţie viabilă sau îşi caută o nouă echipă, chiar şi sub formă de împrumut, pentru a avea continuitate şi să poată reveni în circuitul echipei naţionale.

"E bine să plece dacă joacă. Este acelaşi sfat pe care îl dau jucătorilor care nu joacă. Să plece, să joace. Dacă un jucător tânăr vine vreo echipă să îl ia din România eu mi-aş dori să fie sigur că poate să joace la acea echipă.

Că nu va merge acolo şi va păţi ce a păţit Ganea de exemplu când s-a dus la Bilbao şi era în concurenţă cu Balenziaga, l-au vândut pe Kepa 80 de milioane, au avut bani şi au plătit 27 de milioane pe Yuri  şi l-au luat de la PSG.

El nu a mai avut nici o şansă pentru că se bătea şi cu Yuri care Yuri era titular din cauza banilor care s-au plătit pentru el şi că este un jucător bun şi vine de la PSG şi Balenziaga care e de 10 ani acolo şi a devenit a treia opţiune şi fără şanse să mai joace
", a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contracristi ganea 

viewscnt
Articole similare