Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„N-a fost chiar un antrenament”. Crina Pintea a vorbit despre perioada grea pe care a avut-o de depăşit CSM Bucureşti | VIDEO

„N-a fost chiar un antrenament”. Crina Pintea a vorbit despre perioada grea pe care a avut-o de depăşit CSM Bucureşti | VIDEO

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a trecut fără probleme de Vipers, scor 28-22, iar acum se poate concentra pentru cea mai importantă perioadă a sezonului, sferturile Ligii Campionilor, acolo unde se va duela cu Gyor şi Liga Naţională, acolo unde, etapa viitoare, are derby cu SCM Râmnicu Vâlcea.

„Ne bucurăm foarte mult că am câştigat astăzi şi normal că ne gândim la acel meci, însă până acolo e un drum foarte lung. Nu a fost un antrenament astăzi, ne-am dorit foarte mult să câştigăm, să facem o bucurie tuturor oamenilor care au venit la sală şi celor de acasă. 

Ele au jucat foarte motivate, pentru că nu aveau absolut nimic de pierdut şi s-a văzut acest lucru. A fost o perioadă foarte grea, a fost o perioadă încărcată pentru noi cu foarte multe meciuri, foarte multe deplasări, nu am avut timp foarte mult să ne recuperăm”, a declarat Crina Pintea la finalul meciului CSM Bucureşti - Vipers Kristansand, 28-22.

Afla mai multe despre: handbalcsmpintea 

viewscnt
Articole similare