Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”N-a fost un fleac, dar i-am ciuruit”. Replica lui Prunea vine la câteva luni de la alegeri. "Bine că n-am fost în sală...”

”N-a fost un fleac, dar i-am ciuruit”. Replica lui Prunea vine la câteva luni de la alegeri. "Bine că n-am fost în sală...”

Fotbal

Comentarii

Cu patru luni în urmă, Răzvan Burleanu era reales preşedinte al FRF. La finalul scrutinului, conducătorul de la Casa Fotbalului a făcut o declaraţie care îi mai irită pe unii şi astăzi.

Fostul portar al naţionalei României, Florin Prunea, a comentat declaraţia făcută atunci de Răzvan Burleanu şi s-a arătat vizibil deranjat de vorbele acestuia. Preşedintele FRF declara atunci: ”n-a fost un fleac, dar i-am ciuruit”.

"Bine că n-am fost în sală! Cristi Chivu şi nea Mircea şi Ionuţ sunt oameni civilizaţi, care n-au răspuns. Cristi mi-a spus lucruri mai grave care s-au întâmplat acolo în sală, pe care nu-mi permit să le spun într-o emisiune televizată. Nici măcar secretul votului n-a fost respectat, dar asta este cu totul altă discuţie. Dacă eram în sală, cu siguranţă îi răspundeam pe loc.

Să uite el că a ciuruit pe cineva. Ăsta n-a ciuruit şi nu o să ciuruie pe nimeni toată viaţa lui. Este un om de o mediocritate cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Va trece aşa neobservat. Asta este, oamenii au ales. Nici pe vremea lui Ceauşeşcu nu cred că s-au întâmplat asemenea lucruri...", a spus Florin Prunea, la ProSport LIVE.

Răzvan Burleanu a câştigat alegerile FRF la o diferenţă zdrobitoare, obţinând 168 dintre cele 254 de voturi exprimate (66,1%), în timp ce principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, a strâns doar 78 de voturi (30,76%).

Afla mai multe despre: frfprunearazvan burleanu,  

viewscnt
Articole similare