Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a mai jucat în campionat de peste un an, dar câştigă un salariu impresionant! Cine este fostul jucător de la FCSB care nu mai prinde nici lotul, dar e plătit regeşte

N-a mai jucat în campionat de peste un an, dar câştigă un salariu impresionant! Cine este fostul jucător de la FCSB care nu mai prinde nici lotul, dar e plătit regeşte

Superliga

Comentarii

Cristi Bălgrădean nu mai este de mult timp un jucător indispensabil pentru CFR Cluj. Fostul portar al lui Dinamo şi FCSB nu a bifat niciun minut în acest sezon şi pare doar o chestiune de timp până când va pleca de la fosta campioană a României.

”Pufi” a ajuns la CFR în vara anului 2020 şi a fost om de bază în stagiunea 2020-2021, cea în care ”feroviarii” au cucerit titlu de campioni sub comanda lui Edi Iordănescu. Odată cu revenirea lui Dan Petrescu, prezenţele lui Bălgrădean între buturile CFR-ului au devenit efemere. În sezonul trecut a apărat în doar trei meciuri în Superligă pentru ”feroviari”, ultimul în luna august a anului trecut.

Bălgrădean câştigă peste 15.000 de euro la CFR!

Cristi Bălgrădean a devenit doar a patra opţiune a lui Andrea Mandorlini pentru postul de portar şi a fost în lot doar în partidele cu Adana Demirspor din Conference League. Deşi nu mai este unul dintre jucătorii de bază, ”Pufi” are un salariu important pentru nivelul Superligii.

Conform Fanatik, Cristi Bălgrădean primeşte 16.000 de euro pe lună. Fostul jucător al Unirii Urziceni are contract până la finele acestui sezon şl este foarte puţin probabil să continue alături de echipa din Gruia. 

  • Cristi Bălgrădean este cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro. A câştigat alături de CFR două titluri de campion şi o Supercupă a României.

 

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare