Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-o să-ţi vină să crezi! Câte cartonaşe galbene a încasat Sergio Ramos în cariera sa. ”Nimeni nu-l va depăşi vreodată”

N-o să-ţi vină să crezi! Câte cartonaşe galbene a încasat Sergio Ramos în cariera sa. ”Nimeni nu-l va depăşi vreodată”

Real Madrid

Comentarii

Este recunoscut drept un fotbalist dur, care încasează cartonaşe pe bandă rulantă. Cei de la ESPN au făcut un calcul şi concluzia lor e clara: ”Nimeni în istoria Realului nu-l va depăşi vreodată la acest capitol”.

În toată cariera sa, Sergio Ramos a aduna 210 cartonaşe galbene şi 24 de cartonaşe roşii! Este un record istoric pentru un fotbalist care a jucat la Real Madrid.

Conform ESPN, căpitanul Realului este cel mai avertizat fotbalist din istoria El Clasico, dar şi cel mai avertizat fotbalist din istoria naţionalei Spaniei. Mai are alte ”titluri de glorie”: Ramos este fotbalistul cu cele mai multe cartonaşe încasate în istoria La Liga şi spaniolul cu cele mai multe cartonaşe încasate în istoria Uefa Champions League.

Cartonaşele nu-i anulează meritele! Palmares uluitor pentru căpitanul Realului

Până la urmă însă, Sergio Ramos, un adevărat simbol pentru fanii blanco are şi un palmares absolut incredibil.

Dincolo de multitudinea de avertismente încasate în cariera sa, prea puţini fotbalişti din istoria sportului rege se pot lăuda cu palmaresul sportiv al căpitanului merengue.

Sergio Ramos a câştigat în cariera sa de patru ori campionatul Spaniei, de patru ori Uefa Champions League şi este de alte două ori campion european cu naţionala Spaniei şi o dată campion mondial cu reprezentativa sa.

La Madrid, Ramos a cucerit 20 de trofee, iar la nivel individual are nu mai puţin de 46 de premii acordate în Spania, Europa la sau nivel Mondial. 

Afla mai multe despre: sergio ramos 

viewscnt
Articole similare