Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nadal, anunţ despre participarea la turneul de la Monte Carlo. Ce a decis legendarul jucător spaniol

Nadal, anunţ despre participarea la turneul de la Monte Carlo. Ce a decis legendarul jucător spaniol

Tenis

Comentarii

Rafael Nadal (37 de ani) nu va participa la turneul de tenis de la Monte Carlo. Spaniolul a făcut tristul anunţ pentru fanii săi.

Nadal nu va participa la turneul de la Monte Carlo

Spaniolul Rafael Nadal a anunţat, joi, 4 aprilie, în social media, că nu va participa la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo.

“Acestea sunt momente foarte dificile pentru mine din punct de vedere sportiv. Din păcate, trebuie să vă spun că nu voi juca la Monte Carlo. Corpul meu pur şi simplu nu-mi va permite.

Şi chiar dacă muncesc din greu şi fac un efort maxim în fiecare zi, cu toată dorinţa de a juca şi de a concura din nou la turnee care au fost foarte importante pentru mine, adevărul este că nu pot juca acum. Nu aveţi idee cât de greu îmi este să nu pot juca la aceste evenimente.

Singurul lucru pe care îl pot face este să accept situaţia şi să încerc să privesc viitorul imediat păstrându-mi entuziasmul şi dorinţa de a juca pentru a-mi oferi o şansă ca lucrurile să se îmbunătăţească.

Vă mulţumesc din nou tuturor, ca întotdeauna, pentru tot sprijinul şi cele mai bune urări!”, a notat Nadal pe Instagram.

Turneul de tenis de la Monte Carlo va avea loc în perioada 7-14 aprilie 2024.

Afla mai multe despre: rafael nadaltenisatp 

viewscnt
Articole similare