Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nadia Comăneci a creat profilul viitorului preşedinte al Federaţiei de Gimnastică. Calităţile necesare

Nadia Comăneci a creat profilul viitorului preşedinte al Federaţiei de Gimnastică. Calităţile necesare

Gimnastică

Comentarii

Nadia Comăneci şi-a exprimat opinia în privinţa alegerilor care urmează să aibă loc pentru conducerea federaţiei de gimnastică.

”Zeiţa” de la Montreal a păstrat echidistanţa şi a ţinut să le transmită succes ambilor candidaţi. Nadia a explicat cum ar trebui să arate profilul viitorului preşedinte: 

„Federatiile şi organizaţiile sportive sunt considerate în acest moment un adevărat business la nivel planetar. Pentru ca Federaţia Română de Gimnastică să aibă succes în acest sens, va avea nevoie de o echipă puternică. O echipă care să se completeze reciproc în toate activităţile. Eu cred că viitorul preşedinte trebuie să fie un foarte bun cunoscător al fenomenului gimnasticii şi, nu în ultimul rând, un as în manageriat”, a declarat legendara gimnastă, potrivit site-ului ProSport.

Pe data de 27 iulie vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică. Carmencita Constantin, fostă arbitră internaţională de gimnastică, având în ultima vreme o bogată activitate în lumea afacerilor, şi Ioan Suciu, medaliat internaţional în acest sport, sunt cei doi candidaţi. 

Afla mai multe despre: nadia comanecigimnastica 

viewscnt
Articole similare