Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naomi Osaka dă cărţile pe faţă despre depresie şi conflictul cu presa: ”Uneori e ok să nu fii ok şi e bine să vorbeşti despre asta”

Naomi Osaka dă cărţile pe faţă despre depresie şi conflictul cu presa: ”Uneori e ok să nu fii ok şi e bine să vorbeşti despre asta”

Tenis

Comentarii

Pentru prima oară de când a abandonat la Roland Garros, Naomi Osaka a discutat cu presa despre retragrerea sa, oferind un interviu pentru revista TIME.

Naomi Osaka a luat lumea prin surprindere cu abandonul său de la Roland Garros. Sportiva declarase că nu doreşte să vorbească cu presa, iar după ce a fost amendată pentru aceasta, a decis să se retragă de la turneul de Grand Slam. De când îşi anunţase decizia, aceasta a evitat să mai discute cu presa.

Însă, într-un interviu cu revista TIME, Naomi Osaka a dat cărţile pe faţă, discutând despre perioada grea prin care trecuse. Afectată de anxietate şi depresie, aceasta nu s-a simţit aptă să participe la conferinţele de presă organizate, fapt pentru care a fost penalizată.

Naomi Osaka dă cărţile pe faţă despre depresie şi conflictul cu presa

”În momentul în care am ales să nu merg la conferinţele de presă de la Roland Garros, trebuia să fiu pregătită pentru ce avea să urmeze. Am simţit o presiune enormă să îmi dezvălui simptomele, mai ales că presa şi organizatorii nu mă credeau.

De asemenea, nu aş mai dori să mi se mai verifice în public istoricul medical, aşa că voi cere presei mai multă intimitate şi empatie data viitoare când ne vom întâlni. Sper ca oamenii să realizeze că uneori e ok să nu fii ok şi că e bine să vorbeşti despre asta.

Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut. Vreau să încep cu familia şi prietenii mei care au fost grozavi. Nimic nu este mai important pentru mine decât relaţia cu ei.

De asemenea, aş vrea să le mulţumesc şi celor din spaţiul public care au fost alături de mine precum Michelle Obama, Michael Phelps, Steph Curry, Novak Djokovic sau Megan Markle. Jocurile Olimpice sunt în sine speciale dar să joc în faţa japonezilor este un vis devenit realitate. Sper să îi fac mândri", a declarat Osaka, pentru revista TIME.

Afla mai multe despre: naomi osakawtaroland garrososaka roland garrosfrench open 

viewscnt
Articole similare