Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Narcis Răducan a anunţat câţi jucători vor pleca de la FSCB. Becali nu mai vrea să audă de ei

Narcis Răducan a anunţat câţi jucători vor pleca de la FSCB. Becali nu mai vrea să audă de ei

Fotbal

Comentarii

Deşi refuză să vorbească despre ”o listă neagră”, Narcis Răducan recunoaşte că vor pleca mai mulţi jucători de la FCSB în perioada următoare.

"Lista nu e neagra, parca suna prea urat. Daca ii oferi sansa unui jucator de a juca in alta parte, cred ca nu e atat de rau. Lista pentru Liga inaintea fiecarui sezon e limitata, cred ca nu e o provocare pentru niciun jucator sa stea si numai sa se antreneze. Vom face o lista cu jucatorii care ar putea parasi echipa, dar nu la modul agresiv. Nu am finalizat aceasta lista, probabil o vom face pana la returul cu Guimaraes. Mie-mi place mult de Salomao, dar cred ca poate sa ofere mult fotbal pentru aceasta echipa. Lista nu e finalizata, tot ce se aude sunt numai speculatii. Avem 31 de jucatori, vrem sa continuam cu maxim 25, 26 sunt deja multi. Probabil ca 5 sau 6 vor pleca, in functie si de cine va pleca", a spus Raducan pentru PRO TV.

Printre fotbalisţii aflaţi pe lista posibilelor plecări se află câţiva dintre jucătorii cumpăraţi în această vară: Belu, Salomao, Marc sau Gikiewicz.

Afla mai multe despre: narcis raducanfcsb,  

viewscnt
Articole similare