Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala de tineret a României, ţinută pe loc. Avionul „tricolorilor” lui Mutu a avut o defecţiune tehnică. Ce se întâmplă cu zborul spre Finlanda

Naţionala de tineret a României, ţinută pe loc. Avionul „tricolorilor” lui Mutu a avut o defecţiune tehnică. Ce se întâmplă cu zborul spre Finlanda
Comentarii

Naţionala de tineret a României pleacă cu o mică întârziere în Finlanda. Aeronava cu care trebuiau să decoleze „tricolorii” mici a avut o defecţiune şi astfel, aceasta a fost schimbată.

Ora iniţială de plecare a selecţionatei lui Adrian Mutu era 10:00. Acum însă, „tricolorii” mici vor zbura spre Finlanda după ora 11:00. Fotbaliştii „briliantului” au plecat de la Buftea, spre aeroport, cu două autocare.

În schimb, naţionala de seniori a României are alte griji în această dimineaţă. Echipa lui Mirel Rădoi face testele pentru coronavirus în perspectiva meciului de vineri, cu Irlanda de Nord, din UEFA Nations League.

Lotul României U21 pentru meciurile cu Finlanda şi Malta, din preliminariile lui EURO 2021

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Teodor Axinte (Politehnica Iaşi), Horaţiu Moldovan (UTA Arad)

Fundaşi: Denis Haruţ (FC Botoşani), Andrei Raţiu (ADO Den Haag), Alexandru Paşcanu (CFR Cluj), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Virgil Ghiţă (FC Viitorul), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruţ (Hermannstadt)

Mijlocaşi: Marius Marin (AC Pisa), Carlo Casap (FC Viitorul), Cătălin Itu (CFR Cluj), Olimpiu Moruţan (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (FCSB), Dennis Man (FCSB), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova), Alexandru Măţan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj)

Atacanţi: George Cîmpanu (FC Botoşani), George Ganea (FC Viitorul)

Pe 4 septembrie, România joacă în Finlanda, în etapa a şasea a fazei grupelor preliminariilor pentru EURO 2021, iar patru zile mai târziu este programată deplasarea în Malta.

Programul complet al naţionalei de tineret

  • 4 septembrie: Finlanda U21 - România U21
  • 8 septembrie: Malta U21 - Românie U21
  • 9 octombrie: Ucraina U21 - România U21
  • 13 octombrie: România U21 - Malta U21
  • 17 noiembrie: România U21 - Danemarca U21

La jumătatea preliminariilor, România este pe locul doi în grupă, la cinci puncte în spatele liderului Danemarca. Pentru turneul final din Ungaria şi Slovenia, se vor califica câştigătoarele celor nouă grupe preliminare şi cele mai bune cinci formaţii de pe poziţiile secunde.

Afla mai multe despre: romania u21echipa nationala 

viewscnt
Articole similare