Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA | Carmelo Anthony va fi inclus în Hall of Fame. Când va avea loc ceremonia

NBA | Carmelo Anthony va fi inclus în Hall of Fame. Când va avea loc ceremonia

NBA

Comentarii

Fostul superstar din NBA, Carmelo Anthony (39 de ani) va fi inclus în Hall of Fame la New York, în 2024.

Carmelo Anthony va fi inclus în Hall of Fame

Carmelo Anthony, locul 9 în topul all-time al marcatorilor din NBA, retras din activitatea sportivă în luna mai, va fi inclus în Hall of Fame la New York, informează New York Post.

Carmelo Anthony va fi însoţit la includerea în Hall of Fame, între alţii, de legenda streetball-ului Joe Hammond, de fosta jucătoare WNBA Tina Charles şi de antrenorul echipei Nuggets, Mike Malone.

Ceremonia urmează să aibă loc vara anului viitor, la New York Athletic Club din Manhattan.

Carmelo Anthony, de zece ori All-Star, a jucat timp de 19 sezoane în NBA, pentru echipele Denver Nuggets, New York Knicks, Oklahoma City Thunder, Houston Rockets, Portland Trail Blazers şi, ultima dată, Los Angeles Lakers.

Carmelo Anthony, de la o copilărie greu încercată la o adevărată legendă NBA

Ajuns la 39 de ani şi retras din activitate în luna mai a acestui an, Carmelo Anthony a avut parte de-o copilărie şi adolescenţă dificile, crescând în două dintre cele mai rău famate cartiere americane.

Pe umărul stâng al lui Carmelo se află două litere tatuate: WB, care înseamnă West Baltimore. Este cartierul unde a crescut Melo şi locul unde a învăţat să joace baschet.

Pe lângă West Baltimore, Anthony a trăit o scurtă perioadă şi în centrul cartierului Brooklyn, o altă zonă periculoasă din New York.

Cu o carieră excepţională în ceea ce priveşte cifrele personale, Carmelo Anthony a întâmpinat multe dificultăţi pentru a ajunge la nivelul de star mondial. 

Afla mai multe despre: nbacarmelo anthonyhall of fame nba 

viewscnt
Articole similare