Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA | Spectacol total în Oklahoma City Thunder - Philadelphia 76ers. S-au dat puncte peste puncte până s-a pierdut numărătoarea

NBA | Spectacol total în Oklahoma City Thunder - Philadelphia 76ers. S-au dat puncte peste puncte până s-a pierdut numărătoarea

NBA

Comentarii

Oklahoma City Thunder şi Philadelphia 76ers au oferit spectacol total în duelul direct, unul în care s-au marcat 250 de puncte şi a avut trei marcatori cu minim 30 de puncte.

Spectacol ofensiv în OKC - Sixers: 250 de puncte marcate

Oklahoma City Thunder a pierdut meciul cu Philadelphia 76ers, scor 123-127, transmis în exclusivitate de Orange Sport 3.

Sixers opresc la şase seria de victorii consecutive pentru Thunder şi urcă la un bilanţ de 11-5, identic acum şi cu cel al adversarilor.

MVP-ul din sezonul precedent, Joel Embiid, a fost din nou la înălţime, cu 35 puncte, 11 recuperări, nouă pase decisive şi patru capace, fiind automat pe final de la linia de libere unde a înscris tot în ultimele minute, păstrând avansul pentru echipa lui. 

Tyrese Maxey a făcut din nou un meci excelent, cu 28 puncte, fiind al doilea cel mai bun realizator din echipa oaspeţilor.

La gazde, Chet Holmgren, debutantul care sezonul trecut nu a jucat niciun meci din cauza unui accidentări la picior, a terminat cu a doua cea mai bună prestaţie a sa din carieră, 33 puncte, fiind secondat de Shai Gilgeous-Alexander, 31.

Duelul dintre Embiid si Shai a reprezentat o întâlnire între primul şi al patrulea marcator al actualului sezon din NBA.

În clasament, Oklahoma City Thunder ocupă locul 2 în Vest, cu un bilanţ de 11 victorii şi cinci eşecuri, exact la fel ca Philadelphia 76ers, în Est.

Program meciuri NBA pe Orange Sport în luna noiembrie:

26.11, 22:30, Milwaukee Bucks - Portland Trail Blazers, Orange Sport 3

01.12, 5:00 (noaptea de joi spre vineri), Golden State Warriors - Los Angeles Clippers, Orange Sport 1

Afla mai multe despre: nbaoklahoma city thunderphiladelphia 76ersjoel embiidshai gilgeous-alexander 

viewscnt
Articole similare