Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA, tot mai aproape de reluare. Când şi în ce condiţii ar urma să se dispute meciurile rămase din acest sezon

NBA, tot mai aproape de reluare. Când şi în ce condiţii ar urma să se dispute meciurile rămase din acest sezon

NBA

Comentarii

La începutul lunii martie, liga nord americană de baschet s-a suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, fiind consemnată cea mai mare perioadă de întrerupere din istoria NBA.

Membrii celei mai importante ligi de baschet au tot căutat variante pentru terminarea sezonului 2019/2020. Majoritatea fiind opţiunile ca meciurile să se dispute fără spectatori. Aceasta rămâne şi principala variantă în NBA, dar din cauza oraşelor foarte afectate de virusul COVID-19, precum New York, Boston şi Los Angeles, variantele pentru încheierea sezonului sunt Orlando şi Las Vegas.

Meciurile din Orlando se vor juca pe teritoriul celor de la Disney World unde urmează să fie amenjate 3 arene pentru meciurile fără spectatori, în timp ce în Las Vegas partidele se vor juca în sala T-Mobile Arena, care aparţine echipei de hochei Las Vegas Golden Knights.

Partidele nu au încă o dată oficială, dar cel mai bun baschet de pe planetă va reveni la finalul lunii mai sau la începutul lunii iunie. Echipele din oraşele mai puţin afectateau primit oficial permisiunea să se întoarcă la antrenamente de la sfârşitul acestei săptămâni.

Articol scris de Mihai DOLINSCHI

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare