Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne-am bătut joc de noi”. A apărut la interviu din partea Craiovei, dar a stârnit rumoare. ”Am verificat şi pe foaia oficială. Nu e situaţia de la alte echipe”

”Ne-am bătut joc de noi”. A apărut la interviu din partea Craiovei, dar a stârnit rumoare. ”Am verificat şi pe foaia oficială. Nu e situaţia de la alte echipe”galerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova nu a reuşit să se impună pe terenul celor de la U Cluj, iar concluziile trase la cald de olteni au fost dure.

Universitatea Craiova şi U Cluj au încheiat la egalitate, scor 1-1, în cadrul etapei cu numărul 10 din Superliga României.

Golul oaspeţilor olteni a fost marcat de Nicuşor Bancu (32), în timp ce pentru clujeni a punctat Dan Nistor (90+1).

A apărut la interviul de după meci, în locul antrenorului principal

La finalul meciului, Dragoş Bon s-a arătat extrem de nemulţumit de rezultatul echipei craiovene şi a subliniat ocazia foarte mare ratată de atacantul Elvir Koljic. 

”E un rezultat care nu ne mulţumeşte deloc. În repriza a doua ne-am bătut joc de noi. tre sa fim atenti, sa inchidem jocul mai devreme. nu am avut o atitudine de echipă mare aşa cum ne dorim să fim.

a fost o retragere necomandată de pe margine. dar puteam să inchidem meciul. am ratat o ocazie rarisimă (n.r. a lui Koljic). Nu trebuie să apară relaxare la niciun jucător”, a declarat Dragoş Bon, după meci.

Faptul că la flash-interviul de după meci a apărut ”secundul” Dragoş Bon, unul dintre membrii staff-ului, şi nu antrenorul principal Corneliu Papură a declanşat o discuţie în studioul Orange Sport.

Corneliu Papură a devenit antrenorul principal din acte al Craiovei după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf. A dat indicaţii de pe margine, dar nu a venit şi la reacţiile de după meci.

Dan Udrea: ”Mă miră că vine el (n.r. Bon) la interviu. Am verificat şi pe foaia oficială şi Papură e trecut antrenor principal”.

Panduru şi Vochin: ”O fi târziu. Poate că de la etapa viitoare”. 

Udrea: ”Nu e situaţia de la alte echipe că nu are licenţă sau altceva, aşa că nu s-ar expune cu ceva Papură”. 

Vochin: ”Poate nu a apucat să antreneze echipa”.

În orice caz, în urma acestui rezultat de egalitate, Universitatea Craiova se află pe locul 3, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: universitatea craiovadragos bonsuperliga 

viewscnt
Articole similare